מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמי שמש ונקודות חןאבי25/11/2007
ד"ר שלום רב לך,
יש לי כתמי שמש על כתפיים גב העליון והידיים (חלק נקודות,חקל כתמי שמש),יש אפשרות להעלים את כל הכתמים במקומות אלה?,מהן השיטות היעילות ביותר להעלים לגמרה את הכתמים?,ולמי לפנות?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעור
יפעת28/11/2007תוכלי לפנות אליי ואפנה אותך לאן שצריך.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאית רקחה לי קרםלימור23/11/2007
יש לי מחלת עור נדירה וסוג עור יבש, קוסמטיקאית רקחה לי קרם פנים עם שמנים אקליפטוס וסנדלווד ולא יודעת מה עוד יש בו והקרם קצת שורף לי לוקח זמן עד שזה נרגע, (איפה שיש את המחלה ויש סדקים) היא אמרה לי שזה בסדר, האם יכול להיות שזה בגלל שהשמנים בקרם פעילים ומחטאים את העור?, אני קצת חוששת האם זה בסדר מה אתה היית ממליץ לי לעשות?
קיבלתי דוגמיות של ג'ל קמומיל של תפוח ולא עזר ולא נתן מספיק לחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם
יפעת28/11/2007תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואפנה אותך לטיפול המתאים לבעייתך
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רואקוטן משמין??רינה *-22/11/2007
שלום רציתי לשאול האם הרואקוטן משמין ?אוו מעט ירידה במשקל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר קובי שמיר23/11/2007רינה שלום
זה מאד אינדוודואלי ישנם כאלה שמשמינים וישנם שמרזים.
בכל מיקרה אם הינך רואה שאת עולה במישקל עקב התרופה פני לייעוץ מיקצועי.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רינה *-23/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתן למנוע סימני מתיחה בעור?אביב22/11/2007
אני בתחילת הריון ראשון. לאימי ז"ל וכן לאחיותיי סימני מתיחה בבטן לאחר הריון. ברצוני לקבל מידע כיצד ניתן להימנע מכך. האם יש טיפול מונע במהלך ההריון? מה ידוע בנושא ויטמין E. אני חוששת מכך מאוד ואשמח לכל עיצה בנושא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר קובי שמיר23/11/2007אביב שלום
להישתדל להימנע בזמן הריון במריחת שמנים אתרים.
בכל מיקרה אפשרי למרוח שמן זרעי ענבים מכבישה קרה .
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע על הקרקפתגילי21/11/2007
צמח לי פצע בקרקפת, הוא לא כואב, אבל הוא מציק לי במגע.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בקרקפת
ד''ר קובי שמיר23/11/2007מישחת קלנדולה וארניקה יחד על בסיס שמן זרעי ענבים למריחה למספר שבועות בוקר וערב.
לפני השינה מומלצת מישחת אלוורה טהורה למריחה ללא שטיפה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחיה19/11/2007
יש לי סימן ביד מכוויה שאינו עובר.
האם הכתם יעבור מעצמו מתישהוא? או שיש איזו משחה שאני יכולה לשים?
תודה, מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן
ד''ר קובי שמיר23/11/2007חיה שלום
מישחה שמבוססת על חומצה קוגית תוכל לעזור.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כההמורן17/11/2007
לפני כשלושה שבועות היה לי פצעון עם ראש שחור באיזור השפה העליונה ושיחקתי עימו בעקשנות עד שיצא ונראה לי שיצרתי פצע כי ירד דם וממש לחצתי חזק כדי שיצא בעקבות כך עד עכשיו יש לי סימן כהה כמין כתם שלא רוצה לרדת,אני מתחתנת בעוד שבועיים וממש מוטרדת מכך שהכתם לא יורד עם הזמן,מה ניתן לעשות או למרוח כדי לזרז את ההחלמה,עלי לציין שהכתם שטחי ולא נוצרה צלקת,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כהה
ד"ר קובי שמיר19/11/2007מורן שלום
גם לך אני מייעץ עקב הצלקות לפנות לייעוץ מיקצועי.
בינתיים תוכלי כדי לא להחמיר את המצב להישתמש במישחה שמורכבת מקלנדולה ואלוורה.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על כתמיםחלי15/11/2007
שלום
שמי חלי
כתוצאה מפיצוץ חצוקנים וגירוד נשארו לי כתמים חומים
מה אפשר לעשות? איזה טיפול טבעי אני יכולה לעשות?
תמליצו לי בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד"ר קובי שמיר19/11/2007אני ממליץ לך על טיפול וייעוץ מיקצועי ולא להיסתפק בטיפים עקב מצב עורך.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה קדומה...דבי08/11/2007
שלום...
אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל אני אנסה בכל זאת..
אני תלמידה לקוסמטיקה והתבקשתי להגיש עבודה על "הקוסמטיקה בימי קדם"
אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת חומר(כי אני ממש לא מוצאת)
תודה מראש..
דבי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי במנוע חיפוש גוגל
ד"ר קובי שמיר09/11/2007בהקשר לעבודתך תוכלי להעזר בסיפרית אונברסיטת ת"א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עורענת08/11/2007
שלום רב,
ברצוני לשאול האם יכול להיות שכתוצאה משימוש במסנן קרינה מסוג skin Guard מס 50 יכולים להופיע כתמי שמש רבים יותר. יש לי הרגשה שמאז שהתחלתי להשתמש לפנים בקרם זה גברו כתמי השמש ב- 2 צידי הפנים באופן כמעט סימטרי משני הצדדים. כמו כן איך ניתן להבהיר אותם בשימוש ביתי או תרופתי.
תודה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור
ד"ר קובי שמיר09/11/2007ייתכן והתכשיר מכיל חומרים שהינך רגישה להם
אני ממליץ לך לעבור לתכשירי הגנה טבעיים ללא כימיקלים.
כמו כן כדאי שתיגשי לבדיקת עור ולייעוץ מיקצועי בנושא.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשיםקובי06/11/2007
אני בן 15 ויש לי מלא נמשים על הפנים+על הגוף ובנוסף אני גם ג'נג'י
היתי רוצה לדעת אם יש דרכים להוריד תנמשים או להפחית אותך מהידים ומהפנים
אם כן אשמח לדעת אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
ד''ר קובי שמיר07/11/2007בנושא נמשים ממליץ לך לגשת לאיבחון מיקצועי בגלל גוון העור הבהיר שלך כדי שלא ייווצרו תופעות לוואי.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהריחני05/11/2007
שלום,
מישהו יכול להמליץ על מייק אפ טבעי? מישהו ניסה את של חברת סאן ריידר? האם הוא נותן כיסוי? זה אכן טבעי?
איפה משיגים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייקאפ טבעי
ד''ר קובי שמיר07/11/2007תנסי אצל חברת רבלון או לוריאל.
יש להם מייק אפ טבעי
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים מעולים
שרה13/11/2007סאן ריידר מוצרים מעולים,אני משתמשת במוצרי החברה:לחיזוק ולניקוי מערכות הגוף,עדיין לא השתמשתי במייקאפ שלהם ,אבל להבנתי הכל על בסיס צמחי ,והוא לא סותם את הנקבוביות
במידה ותירצי עוד מידע אשמח לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת איפור מאיזור העינייםתותית05/11/2007
שלום רב,
האם ישנו "מתכון" טבעי להסרת איפור מאיזור העיניים מכיוון שרוב החומרים שנמצאים בשוק הם על בסיס אלכוהול, מייבשים את האיזור וגורמים לקמטים. המון תודה ושבוע נהדר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת איפור סביב העיניים
ד''ר קובי שמיר07/11/2007שלום
תנסי להסיר עם סבון ללא סבון על בסיס גליצרין.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!! אתה עושה עבודה מדהימה
תותית ארה"ב07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכת פניםשני03/11/2007
האם יש לך רעיון למסכת פנים טיבעית?
מזה זמן רב לא ביקרתי אצל הקוסמטיקאית שלי לניקוי פנים. והלו"ז שלה מלא עד סוף נובמבר. בינתיים אני חשה שפניי בוערות/שורפות כי יש לי קצת "שחורים". אני מתאפקת לא לגעת בהם...
אשמח לשמוע אם יש לך רעיון כיצד להרגיע או לסירוגין לנקות - באופן טיבעי.
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכת פנים
ד''ר קובי שמיר07/11/2007לדעתי עדיף שתגיעי לאיבחון עור כדי להתאים לך חומרים מתאימים.
במיקרה של שחורים עדיף ייעוץ מיקצועי לסוג עורך ולא להיסתפק בטיפים.
בברכה
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה....בבקשהרינה+-02/11/2007
שלום יש לי שאלה אני לוקחת ראוקטן (אני בת 15 וחצי)ויש לי כתמים אדומים על העור עקב קילוף הפצעים האם הראוקטן יכול להוריד אותם?( ואני צריכה לקחת את התרופה לחצי שנה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר קובי שמיר07/11/2007בלקיחת רואקוטן את חייבת להיות בפיקוח הרופא שלך
היתייעצי איתו.
ד"ר קובי שמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)