מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה עיסוידני27/07/2011
היי
יש לי בעיה של כאב בגב איזה עיסוי אתם ממליצים לי לעשות? האם העיסוי שאתם עושים הינו רקמות או אחר? האם שמעתם על טל זיו יעצו לי ללכת אליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה עיסוי - תגובה
סהר צור27/07/2011שלום דני
בהחלט רצוי להגיע למטפל שהמליצו לך עליו אנשים אשר התנסו אצלו בטיפול, דוגמת טל זיו.
פירוט לגבי הטיפולים שאני מבצע תוכל לראות באתר האישי. פורום זה אינו מיועד לקידום אישי. אם ישנן שאלות ספיציפיות , תוכל לפנות אליי למייל האישי שלי.
רפואה שלמה
סהר צור - מטפל בדיקור ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תלך לטיפול
יעל30/07/2011היי דני
יש לי בלט דיסק עם בעיות של הצטברות חומצת חלב בשרירים הייתי אצל טל זיו בטיפול סבלתי ממנו מכאבי תופת התמלאתי כחולים וכאב לי הכל פי עשר עלה לי כל טיפול 450 שח שרלטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תלך לטיפול - תגובה
סהר צור31/07/2011שלום יעל
על כל ביקורת שלילית ניתן למצוא עשרות חיוביות בעיקר אם זה נוגע לטל זיו.
האם עשית טיפול בודד או סדרה? חשוב להבין שלטיפול יש אפקט מצטבר. לא ברור לי מדוע התפתחו סימנים כחולים.. אך כאבים זה חלק מהעיניין-אחרי הכל המטפל נוגע בנקודות הכאב.
ניתן להבין שאת מאוכזבת מאוד.
אי אפשר לומר על טל זיו שהוא שרלטן. מטפל מוסמך ומסמיך מטפלים. מוכר ע"י אגודת עיסוי וטיפולי גוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ליעל:
אליסה יצחקי15/09/2011יעל, אני קוראת על חוויתך השלילית מטיפול, עם זאת- אדם שרגיל לעסוק בעיסוי כל יום לפרנסתו,בהוראה ובטיפול הוא בעל נסיון מספק לדעת מה רמת הלחיצה הדרושה, ובוודאי שחוץ מרצונו לטפל למען הטיפול יש לו עניין להוציא לקוחה מרוצה, לכן ניראה לי שחשוב לשאול גם את השאלה לגבי הגוף שלך- האם את חווה שטפי דם רבים באופן יומיומי? האם תפקודי הקרישה שלך תקינים ? ברפואה סינית קיים מונח שמתאר את חולשת הטחול ( אנרגטית, לא מחייב בעיה גופנית), מצב שיכול לגרום לחולשה של כלי דם, זהו מצב שילווה בחיוורון קרירות ומנומנמות, מצד שני יש אפשרות של חום בדם\בכבד- שיגרום להתפרצויות, אדמומיות, מעין סומק על חיוורון בפנים, עלולות להופיע דלקות מרובות, ויש עוד אפשרויות, ייתכן- שזה הייה סימן בשבילך לעשות מסע פנימה , לעצור ולנסות להקשיב לגופך, אני מבינה בהחלט את הכעס שחשת כשבאת להתרפא ויצאת חבולה, אך מאמינה שהמטפל באמת עשה כל שיכל לעזור ,והייתי בכ"ז שואלת את עצמי דברים נוספים. בכל מקרה- אני מאחלת לך חוויות חיוביות יותר בעתיד מהעולם- ושנה טובה
אליסה יצחקי- מעסה רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה עיסוי - תגובה
שימי בק31/07/2011שלום דני
ישנם המון מטפלים במגע שעובדים בשיטות שונות וגם משונות. לא ניתן לומר כי מטפל אחד יכול להתאים לכלל המטופלים. חשוב לפנות למטפל שבידיו ארגז כלים עם שיטות שיכולות להתאים לרוב המטופלים. מלבד יכולותיו הטכניות של המטפל החיבור שנוצר בין השניים קובע המון מתוצאותיו של המפגש הטיפולי.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)