כאבי צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר
    סתיו אסף
    18/01/2008

ד"ר שלום אני כבר כמה ימים סובלת מכאבי צוואר ואני לא יכולה להזיז את הראש מה אני עושה בבקשה תענה לי סתיו אסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר

הוספת תגובה

• כאבי צוואר

טל זיו
    19/01/2008

שלום סתיו
    ניכר שמדובר בדלקת.
    מקלחת עם מים פושרים ועיסוי מקומי יקלו על הכאבים, וחשוב מאד לא להגביל את תנועת הראש (כי כואב...). - הגבלה בתנועה תחריף את הכאבים.

לגשת בזריזות למעסה שיקומי אורטופדי.....ובמקביל לאורטופד....ולפי בחירה לקחת כדור לשיכוך כאבים (להתייעץ עם רוקח).

בהצלחה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

סתיו
    13/12/2009

ד"ר שלום אני כבר 6 חודשיים סובלת מכאבי גב ואני לא יכולה ליישר את הגב כל תנועה שאני עושה זה עוד יותר כואב לי ואני לא יכולה גם להזיז את הראש כי הצוואר כואב לי
    אני כבר חודשיים לא מזיזה את הראש מה לעשות תודה סתיו אסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן רב מדי

סהר צור
    14/12/2009

שלום סתיו

נראה כי את סובלת זמן רב. האם פנית לגורם מקצועי שיבדוק אותך? האם ישמת דבר מהמלצותיו של עמיתי טל זיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו