סובל כאבי צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל כאבי צוואר
    תמיר
    02/11/2011

שלום לך, אני סובל מכאבי צוואר, נראה לי בעקבות ישיבה ממושכת מול מחשב, האם זו יכולה להיות הסיבה? ומה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובל כאבי צוואר

הוספת תגובה

• סובל כאבי צוואר - תגובה

סהר צור
    02/11/2011

שלום תמיר

אכן ישיבה ממושכת יכולה לגרום לעומס וכאבים בחגורת הכתפיים ובצוואר.

ישנם מספר תרגילים שמומלץ לעשות במהלך יום עבודה מול מחשב. ניתן לבצע חיפוש פשוט בגוגל וביוטיוב ולראות כיצד.

מטפל בעיסוי רפואי יכול להקל במידה רבה ולהמליץ לך על ״עשה ואל תעשה״

בהצלחה

סהר צור מטפל בדיקור ועיסוי רפואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובל כאבי צוואר - תגובה

קובי אביב
    07/12/2011

שלום לך תמיר

כאבי צוואר בהחלט יכולים להיגרם כתוצאה מישיבה ממושכת מול מחשב, כפי שרשמו לפני מומלץ בהחלט לבדוק את תנוחת הישיבה מול המחשב בדגש על קו עליון של המסך מול מבט אופקי, כסא אורטופדי ועוד אלמנטים נוספים שעלייך לבדוק בתנוחת הישיבה.
    מעבר לכך חשוב מאד להניע את הצוואר והכתפיים מדי כמה דקות, שתיית מים ואפילו קצת לקום ולמתוח איברים.

בנוסף אני מצטרף להמלצתו של סהר לפגוש בעל מקצוע שיוכל גםלאבחן ולטפל בתופעה הנוכחית וללמד אותך את התרגילים המתאימים לך ביותר.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו