מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות גב תחתוןגיתית09/01/2012
שלום לכם
אני סובלת מכאבי גב שיורדים לי לכיוון הישבן והרגל, לפעמים עד לאחורי הברך.. עשית צילומים ובדיקות. האורטופד אמר שאני צריכה לרדת במשקל ולעשות ספורט אבל אני כל יום מתאמנת בעשור האחרון... המשקל שלי נורמלי לחלוטין (58 ק' 168 ג' גיל 31) אני לא מבינה על מה הוא מדבר והאמת נמנעתי מלהגיע לרופא. בצילום יכול להיות שיש בלט הקפי? משהו כזה... בכל אופן לא ודאי. מה שודאי זה כאב בעיקר בתחילת תנועה. בהליכה פחות כואב, בעמידה אני מתה.. אני עושה מתיחות, עשיתי טיפולים, שיאצו, דיקור, עיסוי רפואי ופיזיוטרפיה סינית.. מה שנשאר לי כרגע זה לעשות זריקה וממש אבל ממש לא רוצה!
עזרתכם פליז...........
גיתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכי עם הזריקות
שגית ב.09/01/2012אני כל כך מזדהה איתך. ניסית ללכת לכירופרקט? , מניסיון תרופות לא מטפלות בכאבי גב אלא משכיח את הכאב.. אני למשל טופלתי. את יכולה לקבל עוד מידע. הגעתי אליו אחרי שנואשתי מהכאבים ומהעובדה שלא עלו בדיוק על הבעיה ורק דחפו לי כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון - תגובה
קובי אביב09/01/2012שלום גיתית
בלט דיסק בהחלט יכול לגרום לכל הקשיים הללו, לפי מה שאני מבין התנסית בטיפולים רבים ועדיין הכאב קיים שם מפני שהבעיה אשר גורמת לכאב לא נפתרה.
זריקה יכולה להקל על הכאבים ע"י כך שהיא תוריד את הדלקת אשר נוצרה באזור, כל גוף מגיב באופן שונה ישנם כאלו שזה מאד עוזר להם, ישנם כאלו שזה חוזר וישנם כאלו שזה לא עוזר כלל.
אני מציע לגשת לטיפול אשר יאפשר אבחון מעמיק של הבעיה כולל יציבה, מצב השרירים, הרקמות וכדו' ולהתחיל בטיפול הכולל פעילות נכונה גם ספורטיבית וגם התנהלות יומיומית.
אפשר לשאול מהי הפעילות היומיומית אשר את מבצעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון
גיתית10/01/2012שלום ותודה על העצות
אני מתאמנת פעמיים בשבוע פילאטיס מזרון ופעם בשבוע מכשירים. כל יום אני עושה פעילות אירובית - הליכה וריצה על הליכון. כפיפות בטן ומתיחות. בגלל זה הפתיעה אותי התגובה של הרופא הלא מוצלח הזה!! אני כל כך שומרת על עצמי.
ניסיתי כל מיני אבחונים וכאלה.. לא יודעת. זריקה לא באה בחשבון מבחינתי. לפחות לא כרגע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון - תגובה
סהר צור10/01/2012שלום גיתית
ברור שהמצב מתסכל. אל נא תתייאשי.
אני מזמין אותך להגיע לאבחון ובדיקת יציבה בקליניקה - ללא תשלום
צריך למצוא את הגורם לחוסר האיזון. סביבת עבודה, אופי וצורת הפעילות וכו'
לעיתים כאב נגרם כתוצאה מבעיה מכנית, כלומר דווקא עצם זה שאת פעילה מאוד עלול להיות בעוכרייך כאשר ישנה (למשל) בעיה של קריסה בכף הרגל ואת רצה ללא מדרסים.
האם יש לך?
האם חווית לידה?
כאב בשכיבה ובמהלך השינה בלילה?
אני משלב בטיפול שלי תנועה, מגע ודיקור. יעיל ביותר לבעיות כדוגמת שלך.
את מוזמנת ליצור עימי קשר במייל
בהצלחה ורפואה שלמה
סהר צור - מטפל אינטגרטיבי בדיקור ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון - תגובה - תגובה
קובי אביב10/01/2012מסכים בהחלט עם תשובתו של סהר, הפעילות המרובה בהחלט יכולה לשמר מצב קיים או להחמירו, אבל צריך לבדוק.
מוזמנת להתייעץ עימנו גם טלפונית אם צריך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבול!
גיתית10/01/2012אני נקעתי את הקרסול כמה פעמים. יש לי מדרסים אבל הפסקתי ללכת איתם כי הרגשתי שזה לא נוח. עכשיו אני מרגישה שמשהו דפוק בהליכה שלי אבל לא חשבתי על זה שאני בלי מדרסים כבר תקופה ארוכה.. פחות או יותר מאז שהחלו לי הכאבים.
אני אומנם כבר נחשבת זקנה אבל אני רווקה תל אביבית :)
עדיין לא ילדתי - קודם נמצא את הראוי עדיין לא מתפשרת על המצוי :@
אני נראה לי גם יחליף כבר נעליים.
תודה על המענה המהיר שלכם!
אתם עשר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבול! - תגובה
סהר צור10/01/2012בכייף!
נקווה שיפתור את בעיותייך.
אנו כמובן ממליצים על עיסוי רפואי שיאיץ את כל תהליך ההחלמה וישפר במידה ניכרת את הרגשתך.
רפואה שלמה
סהר צור - מטפל אינטגרטיבי בדיקור ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)