מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגביעל15/01/2012
אני סובלת מכאבים בכתפיים ובגב. לפני שנתיים עשיתי הגדלת חזה (300) ומאז התחילו לי כאבים באזור הכתפיים - גב עליון. אני גמורה מהכאבים האלו אני מרגישה שזה סוחט אותי גם נפשית. הרופא שניתח אותי אמר שזה לא קשור אבל אני מרגישה חד משמעית שכן!
חברה ומכרה שגם עברו הגדלת חזה סובלות מכאבים כמו שלי וגם הן לא חוו כאבים לפני הניתוח.
מה אתם מציעים לעשות? אני יודעת שאי אפשר לעשות עיסוי בגלל השתלים. מה עוד ניתן לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב - תגובה
סהר צור15/01/2012שלום יעל
עם תחושה אי אפשר להתווכח. אני לא מכיר מחקרים שבדקו את התופעה.
אני בהחלט מכיר מטופלות שמתלוננות אף הן על בעיות דומות בעקבות הניתוח.
מה שבהחלט לא מוטל בספק ויכול להועיל לך הוא עיסוי רפואי.
לא ברור לי למה חשבת שאת לא יכולה לעשות טיפול.
העיסוי הרפואי ישפר את התפקוד היומיומי שלך ויקל רבות על כאבייך.
כמו כן, חשוב מאוד לחזק את חגורת הכתפיים ולבצע מתיחות לשרירי החזה.
רפואה שלמה
סהר צור מטפל אינטגרטיבי בדיקור, מגע ותנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בגב - תגובה
קובי אביב15/01/2012שלום יעל
אני שומע רבות ממטופלות שלי בעלות חזה גדול על התחושות הללו,
בהחלט ניתן לבצע עיסוי ולהקל על הכאבים.
ממליץ גם לעבוד על שרירי השכמות והכתפיים אשר נועדו לתמוך מהצד השני של החזה, ככל שהשרירים יהיו חזקים יותר כך תהיה תמיכה טובה יותר.
אם אינך יודעת אילו תרגילים יש לבצע את מוזמנת לשאול בעל מקצוע כגון מטפל מוסמך, מאמן אישי, פיזיותרפיסט וכדו'
או להגיע לפגישה הכרות שבו נוכל לתת לך את התרגילים המסוימים הללו.
בהצלחה
קובי פסח - שיקום תנועתי אורטופדי, עיסוי רפואי ורפלקסולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)