עיסוי לא מקצועי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוי לא מקצועי!
    נטלי
    25/01/2012

היי,
    הייתי בצימר בסופ"ש וקיבלתי טיפול בעיסוי שוודי מהמסאז'יסטית של הספא. מאז שחזרתי (ראשון) ועד עכשיו, אני סובלת מכאבים בגב התחתון ובעורף שלא היו קודם. יכול להיות שזה קשור?! אמנם, בטיפול הרגשתי קצת כאב ואי נוחות כשהיא עיסתה לי את האזורים האלו אבל חשבתי שזה נורמלי בעיסוי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי לא מקצועי!

הוספת תגובה

• עיסוי לא מקצועי! - תגובה

קובי אביב
    25/01/2012

היי נטלי

פעמים רבות לאחר טיפול ובמיוחד כאשר לא מטפלים זמן רב מרגישים כאבים במקומות שונים, בד"כ הם אמורים לדעוך ולחלוף תוך 72 שעות.

איני יודע האם קיימת בעיה כלשהי בעברך אשר יכולה לגרום לכאבים כתוצאה מטיפול בעיסוי, בד"כ לא נגרמות בעיות כתוצאה מהטכניקה עצמה.
    בכל מקרה אם הכאב ממשיך או מתגבר אני מציע לך לפנות לאורטופד.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי לא מקצועי! - תגובה

סהר צור
    28/01/2012

שלום נטלי

אני מחזק את דבריו של עמיתי.

נראה שזהו זמן ממושך מדי עבור ראקציה של אחרי טיפול. בטח לעיסוי שוודי שבמהותו לא אגרסיבי ואינו מכיל טכניקות אגרסיביות כאם להיפך.

יתכן וזהו צירוף מקרים.

מאחל לך רפואה שלמה.

סהר צור - מטפל בדיקור, מגע ותנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו