כאבי גב תחתון וחדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון וחדר כושר
    יעל
    20/02/2012

שלום רב,

הגב התחתון שלי תפוס מזה ארבעה ימים. זה קורה לי לפעמים לכן אני עדיין לא מבוהלת... אני מניחה שעשיתי איזו תנועה לא נכונה, והקור מונע מזה להשתחרר (למרות שאני מקפידה לחמם את האזור).
    רציתי לדעת האם מותר לי להתאמן בחדר כושר עם גב תחתון תפוס או שמא זה לא מומלץ וכדאי לי לנוח.
    האם יש רעיונות כיצד לשחרר את הגב? ניסיתי מתיחות (לשבת על העקבים ולמתוח את הזרועות והגב קדימה). אשמח לרעיונות נוספים.

תודה!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון וחדר כושר

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון וחדר כושר - תגובה

קובי אביב
    20/02/2012

שלום יעל

אני ממליץ לא להתאמן בזמן שהגב תפוס! וגם לנוח כמה ימים לאחר שהכאבים עוברים.
    בנוסף לכך עקב כך שציינת שזה קורה לך מדי פעם אולי קיים מקום לבדוק למה זה קורה, האם יכול להיות שקיימת פתולוגיה מסויימת בגב התחתון כגון בלט/פריצת דיסק? האם את בטוחה שהעבודה והתרגילים המסויימים שאת מבצעת בחדר כושר מתאימים לך או לחילופין מבוצעים נכונה?

ממליץ להמשיך על תנועה עדינה כגון סיבובי מפרק ירך בשכיבה על הגב, משיכות של ברך או שתי הברכיים אלייך, חום וקור לסירוגין..

את מוזמנת ליצור עימי קשר לגבי הסבר מפורט על עבודת חום וקור ובכל מקרה לא להמשיך בתנועה או מתיחה אם זה מגביר את הכאב, לכי למקום שלגוף שלך נוח בו וגם ממליץ להיבדק אצל מטפל שיקומי תנועתי.

הרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו