כאב חזק בצד שמאל בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חזק בצד שמאל בגב
    אורי
    21/02/2012

היי,

אתמול יצאתי לריצה בערך ב10. אחריי רבע שעה של ריצה בערך הרגשתי כאב חזק מאוד. מאז תפוס לי חזק הגב בצד שמאל. קשה לי להרים דברים מהצד הזה והוא כנראה נתפס חזק מאוד. מאוד מאוד חשוב לי לשחרר את זה מכיוון שיש לי מירוץ ביום שישי הזה שאני חייב להשתתף בו. כמובן שאני מעדיף להתאמן במשך השבוע ורוצה להתאמן ולשחרר את זה כמה שיותר מוקדם.

אשמח לעזרה במהירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חזק בצד שמאל בגב

הוספת תגובה

• מה נסגר?

יעל
    23/02/2012

איתך בן אדם?

מה אתה בדיוק מצפה שהם יעשו לך? איזה "עזרה במהירות"???

שישחררו לך את הכאב דרך המקלדת? שילחצו לך על נקודות דרך העכבר?

לא יאומן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל,

אורי
    23/02/2012

משום מה אני לא רואה את שמך במומחים בכל פורום. מעניין למה...
    אולי בגלל שאף אחד בפורום לא מתעניין בתשובות שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב חזק בצד שמאל בגב - תגובה

קובי אביב
    23/02/2012

שלום אורי

סליחה שלא הצלחנו להגיב במהרה אבל גם אם כן דברים שכאלה לעיתים לוקח להם זמן לעבור,
    יכולות להיות סיבות רבות לגב תפוס, אם הרגשת כאב חזק מאד, אז הייתי ממליץ ללכת להיבדק ומצד שני זה גם יכול להיות פשוט שריר שנתפס.

ממליץ ללכת למטפל בעיסוי רפואי אשר יבדוק אותך ויעבוד על המקום, אם זה לא עובר בקרוב אז כמובן תיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו