מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כורסת עיסוי עם פריצת דיסקאורן05/03/2012
שלום,
מזה כשנתיים אני סובל מפריצת דיסק בגב בגובה L5-S1 עם הקרנה לרגל שמאל. בבדיקת EMG היו ממצאים שהעידו על פגיעה עצבית.
מדי חודשיים שלושה אני סובל מסבב חדש של כאבים במהלכם, במשך יומיים שלושה, אני לא יכול ללכת ומתקשה מאוד בכל סוג של תנועה.
בזמן התפרצות אני מטפל עם זריקות וולטרן וברקסין.
אני מטופל אצל פיזיותרפיסט/מעסה פעם בשבוע ומרגיש הקלה בעעקבות כל טיפול.
האם שימוש יומי בכורסת עיסוי יכול להועיל או שמא להזיק במצבי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כורסת עיסוי עם פריצת דיסק - תגובה
קובי אביב05/03/2012שלום אורן
לא נתקלתי במקרים שכורסת עיסוי הזיקה למקרים כאלו.
לרוב הכורסאות מספקות לחץ יחסית עדין על שרירי הגב ומניעות את זרימת הדם מה שיכול להקל על הכאבים, בכל מקרה אם אתה מרגיש שזה לא לטובתך אז תפסיק כמובן.
טיפול משולב של פיזיותרפיה ועיסוי רפואי נשמע לי מצוין, חשוב כמובן ליישם את התרגילים שניתנים לך בבית ולהתמיד בהם.
רפואה שלמה
קובי פסח - מרצה ומטפל בכיר בשיקום תנועתי אורטופדי ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורסת עיסוי עם פריצת דיסק - תגובה
סהר צור07/03/2012שלום אורן
גוף האדם ומערכת התנועה התנועה שלנו הינם דבר מורכב. כאשר ישנה פגיעה עצבית דרושה התערבות מורכבת על מנת לטפל ביעילות במוקד הפגיעה. ניתן לבצע טיפולים שמרניים כגון עיסוי רפואי , תרגילי התעמלות מתקנת - פיזיותרפיה וכו' ובמקרים קשים יותר כשישנה פגיעה בתפקודים בסיסיים תקינים של הגוף - התערבות כירורגית.
כורסת עיסוי יכולה להנעים את הזמן. גם כורסת העיסוי היקרה והמשוכללת ביותר לא מותאמת פיזיולוגית לכל אדם.
בהצלחה
רפואה שלמה
סהר צור - מטפל בדיקור, מגע ותנועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)