פעילות גופנית ונקודות טריגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית ונקודות טריגר
    מורן
    28/05/2012

לאחרונה אני מוצאת מלא פעמים את המונח נקודת טריגר בהקשר לכאב שיש לי על גבי השכמה.. אשמח לדעת כיצד פעילות גופנית יכולה לעזור לי ובמה שונה טיפול של עיסוי רפואי לטריגר פוינט מעיסוי רגיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעילות גופנית ונקודות טריגר - תגובה

סהר צור
    29/05/2012

שלום מורן

נקודות טריגר הינן חלק מהמבנה האנטומי של השריר. נקודות אלו נוטות לעשות לנו צרות וכאבים (לרוב כאב מוקרן) בעיקר כאשר אנו יוצרים עומס יתר על מערכת התנועה. עומס של הפעלת שרירים לדוגמה נשיאת תיק על כתף אחת, הרמת הכתף לכיוון האוזן..

הפעילות הגופנית גורמת להפחתה של עומס היתר ויוצרת איזון במערכת התנועה. על ידי הפעילות הגופנית ניתן לחזק שרירים חלשים ולשחרר שרירים מכווצים.

במקרה של עיסוי רפואי לנק' טריגר ישנה התייחסות במגע ישיר לנק' אך יותר מכך נעשה אבחון אשר מזהה מהיכן מגיע הכאב המוקרן.

אני מציע להתנסות בעיסוי רפואי שכזה.

אם ישנן שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אליי למייל ואענה לך תשובה מפורטת יותר.

בהצלחה מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית ונקודות טריגר - תגובה - תגובה

קובי אביב
    11/06/2012

שלום מורן

ישנו הבדל מאד גדול בין עיסוי רגיל לעיסוי רפואי עם טריגר פוינט, כשם שאמר סהר הטיפול כולל אבחון יציבתי ותנועתי מאד מעמיק, אנו מטפלים גם במקום עצמו וגם בנקודות לוויניות (מרוחקות) אשר מקרינות כאב וע"י כך משתדלים להגיע למקור שלא תמיד נמצא היכן שאת חשה בכאבים.

זוהי אחת משיטות הטיפול היעילות ביותר שאני מכיר כיום.

רפואה שלמה

קובי פסח - שיקום תנועתי אורטופדי, עיסוי רפואי, רפלקסולוגיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו