מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב לבעלימיכל10/06/2012
שלום
ביום שישי יצאנו לטיול אופניים עם המשפחה ולאחר מכן בעלי התחיל להתלונן עלכאבי גב.
מרחתי לו בן גיי אבל זה לא מאוד עוזר, הוא עשה אמבטיה חמה אבל גם זה משפיע זמנית.
הוא מסתובב בלילות האחרונים ולא נרדם טוב. אני נתתי לו כדור שינה טונייט בלילה האחרון כדי שינוח לו לקצת וזה כדור שאפשר לקחת תקופה מסוימת כדי לישון (לא קבוע). האם זה בסדר? דבר שני מה עוד כדאי לנסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב לבעלי - תגובה
סהר צור10/06/2012שלום מיכל
ראשית אני שמח שאתם פעילים גופנית ויוצאים לטיולי רכיבה משפחתיים על האופניים.
שנית, כאשר לא פעילים גופנית במהלך השבוע ויוצאים לפעילות מאומצת בסופ"ש עלולים להתרחש "תקלות" מהסוג שחווה בעלך.. אינני יודע מה רמת הפעילות הגופנית השבועית שלכם , אני יוצא מתוך נקודת הנחה. גם בקליניקה שלי אני מקבל טלפונים בתחילת שבוע ממטופלים עם מקרים דומים, אני מכנה אותם - "ספורטאי סופ"ש".
לגבי כדורים ומינון אין לי שום מושג ועניין - תפנו בבקשה לרופא מטפל.
לגבי הכאב עצמו והטיפול. אני חושב שפעלתם באופן אינטואיטיבי ונכון בכך שמרחתם משחה ועיסתם את האזור. יש היום בשווקים משחות וג'לים אפקטיביים מבנגיי אבל גם המשחה הוותיקה יכולה לעשות לעתים את העבודה.
אם הכאב בגב תחתון אז אני ממליץ שכאשר בעלך נמצא במצב מאוזן, שיאסוף את ברכיו לכיוון החזה ויתעגל לכדי תנוחה עוברית..
כמובן שאני ממליץ לא להמתין ולסבול זמן רב, אני מציע לגשת לטיפול בעיסוי רפואי, אצל מטפל מוסמך בסביבת מגוריכם. אין לי ספק שתקבלו מענה מקיף ומדויק והכאב יחלוף במהרה.
אם ישנן שאלות נוספות, אני יותר מאשמח לענות. ניתן ליצור עימי קשר במייל הפרטי המופיע למעלה.
בהצלחה ורפואה שלמה
סהר צור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב-תודה
מיכל11/06/2012תודה רבה, יופי של תשובה ובהחלט אחפש את הג'לים החדשים יותר, לפחות לא אצטרך לסבול את הריח הנורא. לגבי טונייט הכדור שינה התיעצתי עם רוקח הוא אמר שאין בעיה וחשבתי לוודא פה אבל אני מבינה שזה בטוח. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקוף מדי
מטפל11/06/2012הבנו שאת מנסה לפרסם את הטונייט הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב-תודה - תגובה
קובי אביב11/06/2012שלום מיכל
ממליץ לבעלך מתיחות ותנועות עדינות של אזור האגן והגב התחתון מספר פעמים ביום, לשים לב כמובן לא להיכנס למצב של כאב חזק מדי, אם הדבר ממשיך בהחלט יש מקום לגשת לאבחון וטיפול בשיקום תנועתי/עיסוי רפואי.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)