אוסטאוטיפים ושחיכת סחוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטאוטיפים ושחיכת סחוס
    רד
    16/07/2012

שלום. מבין 7 חוליות הצוואה יש לי 4 עם אוסטאוטים בולטים-שגורמים לי כאב רב . וכן יש לי בגב תחתון עוד 4 חוליות שונות . כל הרופא אורטופד מדבר איתי רק על ניתוח. האם יש אופציה לטפל בצוואר ובגב תחתון- על ידי התעמלות. ומה בעיקר מתאים לטיפול הצוואר? הוצע לי מרפאות כאב הזרקות- ואני מאד חוששת. האם יש דרך לטיפול טבעי ללא ניתוח?
    תודה מבקשת להתייחס לגבי צוואר בעיקר, למרות שהגב התחתון מושך אות הגוף "קדימה" לכדי נטייה -וקשיי הליכה על הרגליים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטאוטיפים ושחיכת סחוס

הוספת תגובה

• אוסטאוטיפים ושחיכת סחוס - תגובה

סהר צור
    16/07/2012

שלום ורד

אני מציע תמיד לקחת לפחות שתי חוות דעת.

האופציה הניתוחית צריכה לבוא לאחר שניסית הכל. לצערי גם ניתוחים לא תמיד מהווים פתרון מושלם. ההפך..

לגבי התיאורים שלך לפתולוגיה אלו תוצרים של בעיה ולא הבעיה עצמה.

התעמלות מתקנת וטיפול בנקודות טריגר יכולים להקל מאוד.

אני מזמין אותך לאבחון מסודר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

סהר צור
    16/07/2012

שלום רד

אני מציע תמיד לקחת לפחות שתי חוות דעת.

האופציה הניתוחית צריכה לבוא לאחר שניסית הכל. לצערי גם ניתוחים לא תמיד מהווים פתרון מושלם. ההפך..

לגבי התיאורים שלך לפתולוגיה אלו תוצרים של בעיה ולא הבעיה עצמה.

התעמלות מתקנת וטיפול בנקודות טריגר יכולים להקל מאוד.

אני מזמין אותך לאבחון מסודר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

קובי אביב
    16/07/2012

שלום לך

התעמלות משקמת עוזרת רבות לכאבים שאת חשה ע"י חינוך מחדש של הגוף מבחינה עצבית ושרירית פועל יוצא של עניין זה הוא פחות כאבים (ברוב המקרים)

לשם כך יש לעבור אבחון יציבתי ותנועתי מקיף ע"י מטפל מתאים, לצערי לא ניתן דרך הפורום לתת תרגילים, הדבר יוכל להזיק לך.

את מוזמנת ליצור קשר על מנת לקבל הפנייה למטפל/ת קרובים אלייך

בכבוד רב,
    קובי אביב, משקם תנועתי אורטופדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו