מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לכאבים שתיארתי...שרון29/08/2012
הי קובי
אני לא חשה כל הטבה נהפוכו.
ובשכיבה זה ממש כואב ולא מותנה בהכרח אם שוכבת על הצד הימני.דווקא שמתי לב כששוכבת על הבטן ממש כואב לי בשיכמה ביד (שלא מוצאת לה "מקום" )ואני נאלצת בסוף להסתובב.
בבוקר עדיין במיטה חשה כאבים גדולים בשיכמה שמושכת ליד ובצוואר.
ואני כבר תוהה למה זה באמת כבר קשור??ולא יודעת בהכרח להגיד שזה בגלל היוגה...
ואולי זה דווקא בגלל המזגנים,מאוורר וכו'.. שגם כבר מנסה להימנע.
מה שמוזר בעיני שאין שום הקלה כביכול "עם הזמן"....ואפילו להיפך.ובעיקר זה מאד מתעצם בלילה ובבוקר.
בינתיים לא הייתי אצל רופא.והשאלה אם לגשת לרופא ואיזה?או פשוט לעשות טיפול (עשיתי כבר אחד שלא שינה תמצב.וסידרה של טיפולים זה גם עסק יקר)
אני מחממת את האיזור כששוכבת עם כרית חשמלית אבל תכלס בשורה התחתונה אין הקלה מעבר לאותו רגע נתון.
אקנה גם את המגנזיום שהצעת למרות שלא בטוחה שמדובר בדלקת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
שרון29/08/2012והאם ללכת לשיעור יוגה או דווקא להימנע כרגע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לכאבים שתיארתי... - תגובה
קובי אביב03/09/2012מציע לך במקרה כזה לגשת לאורטופד ולאחר מכן לפי תשובתו להמשיך לטיפול המתאים, את מוזמנת להתייעץ בשנית לאחר בדיקת אורטופד.
לא מומלץ להתעמל במידה וישנו כאב כרוני שכזה על מנת לא להחמיר את הבעיה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)