מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב צווארי שמקרין לראשגיל29/08/2012
אני סובל מעקמת קלה שוקל 120 קג ומלפני כחודש התחלתי פעילות ספורטיבית . לעיתים אני סובל מכאבים בצוואר שמקרינים בראש . הרופאה המליצה על פיזותרפיה לצוואר ולגב עליון . אני חייל ואני לובש נעליים כבדות ללא מדרסים ויש טענה שאומרת שהכאבים בצוואר יכולים לנבוע מחוסר מדרסים כי יש לי גם פלטפוס .
האם יש ביסוס לעובדות שכאב צווארי יכול לנבוע מהליכה ללא מדרסים עקב פלטפוס? והאם הכאב יכול לנבוע גם מהעקמת ופיזיותרפיה טובה לכאבים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב צווארי שמקרין לראש - תגובה
סהר צור30/08/2012שלום גיל
למרות שהוכח מדעית שכאבי צוואר ונעילת לסתות יכולים אף הם לנבוע מבעיות בקשתות כף הרגל, אני "מסתכן" ואומר על אף שלא ראיתי אותך שהגיוני יותר שכאבי הצוואר שלך נובעים כתוצאה מהעקמת.
הטיפול לרוב יהיה מכלול של דברים ולא רק מדרסים או רק פיזיו'...
יש לשלב גם התעמלות מתקנת על מנת להגיע לאיזון מקסימלי בעקבות העקמת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי צוואר אינם בגלל מתח נפשי
רפי עשת13/11/2012הם נובעים מתנוחת שינה לא נכונה או מהחזקה לא נכונה של הצוואר
יש סדרה של תרגילים שעשויה מאוד לסייע לך.
מומלץ לבוא להדרכה.
רפי עשת - מומחה לטיפול בכאבי גב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי צוואר אינם בגלל מתח נפשי - תגובה
קובי אביב13/11/2012שלום רפי
לדעתי האישית כאבי צוואר בהחלט יכולים לנבוע ממתח נפשי. עומס על רצועת הכתפיים כתוצאה ממתח, נשיאת אחריות וכדו תוביל לקיצורי שרירים ולהקרנות כאב גם לאזור הצוואר ולראש - לא בטוח שאכן במקרה זה אבל לא נוכל לדעת.
מעבר לכך נאלצתי למחוק את פרטי התקשרותך היות ואנו לא מפרסמים בפורום.
תודה על תשובתך
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב צווארי שמקרין לראש - תגובה
קובי אביב13/11/2012שלום גיל
כאבים בחלקו שעליון של הגוף בהחלט יכולים לנבוע כתוצאה מפלטפוס וחבריו אך היות ואתה כבר בוגר אז סביר להניח שישנם עוד השפעות אשר נוצרו בדרך עד שזה הגיע לצוואר ולצורך כך יש לבצע בדיקה ושינויי יציבה,עקמת בהחלט יכולה להיות סיבה טובה לכך שישנם כאבי צוואר.
אותך אמור לעניין איך להגיע ליציבה אופטימאלית וזאת ע"י תרגילי, חיזוק מתיחה מודעות וכמובן ע"י טיפול מנואלי, ברגע שתתחיל סביר להניח שכאבי הצוואר יפחתו ויעלמו.
בהצלחה
קובי אביב - שיקום תנועתי אורטופדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)