שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    nurit
    04/03/2008

1.איזה עיסוי הכי יעיל לאדם שעבר ארוע מוחי ויש לו קושי בתזוזה או חוסר תזוזה בחצי גוף?

2. מדוע יש אנשים שבאמצע עיסוי מרגישים שנסתם להם האף, יש לזה סיבה או שזה סתם במקרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• תיקון: בשאלה הראשונה

nurit
    04/03/2008

בשאלה הראשונה התכוונתי קושי בתזוזה, וחוסר תחושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי שבדי לדעתי

דודו ספיר
    05/03/2008

לא אחת טיפלתי באנשים כאלו ונראה לי שזה הכי התאים להם.
    העיסוי טוב להמרצת מחזור הדם.

אני נתקל יום יום באנשים שנסתם להם האף ואין לי מושג למה זה קורה, אבל כשהמטופלים מתהפכים ניתן לעשות עיסוי בפנים ובאזור האף ואז זה נפתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות

טל זיו
    05/03/2008

שלום נורית

1. כל עיסוי יעיל לכל אדם להמרצת דם, לחילוף חומרים ולהולכה עיצבית.
    במצב של CVA העיסוי יעיל ביותר שהרי הבעיה היא עצבית ממקור מערכתי והעיסוי יאפשר תנועה והגדלת אחוזי ריפוי בכפוף לטיפולי פיזיותרפיה שוטפים.
    סייג - כדי לראות תוצאה תנועתית בחולי CVA צריך להתאזר בסבלנות רבה ולהתמיד בטיפולים תוך זהירות לא לגרום נזק לרקמות הנמצאו במצב ניוון ו/או תהליך ניוון. מידת ההחלמה אינה גבוהה.

2. האף נסתם עקב השכיבה עם הראש מופנה כלפי הרצפה המאפשר לכח המשיכה ל'דחוף' נוזלים לכיוון הפנים. לאחר שמסתובבים על הגב הכח ממשיך לפעול רק שהפעם הוא מוריד את הגודש.....
    כמו כן, מי שקצת מצונן, ירגיש מהר מאד קושי בנשימה ואפילו יטפטף.....

בהצלחה
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו