מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר עיסויאוריאן11/03/2008
שלום
לפני שפניתי לעיסוי סבלתי מכאבי גב כרוניים , יש לי בעיה בין החוליות L3-L4 ,אוסטאופורוזיס, arthrose.ולכן אני תמיד סובלת מכאבים בגב. קיבלתי עיסוי ממעסה מוסמך (ותיק בתחום) בזמן העיסוי כאב לי בנקודות מסוימות (בייחוד בחלק הגוף העליון - בין השכמות לעמוד השדרה ), כשקמתי מהעיסוי הרגשתי נהדר. אולם כשהגיע הלילה לא הצלחתי להירדם מכאבים, כאב לי מאוד היכן שלחצו לי בגב העליון (והיה מאוד תפוס) , במהלך היום זה משתפר ובלילה הכאבים בגב העליון חוזרים שוב .
לציין שלא קיבלתי עיסוי מזה שנה , המעסה הזהיר אותי שאני עשויה לחוש כאבים לאחר העיסוי וזה טבעי - כראקציה לטיפול . הטיפול לא היה חזק במיוחד- רק שהיו נקודות שהיו מאוד כואבות במהלך הטיפול ואלה עדיין כואבות .
אולם עברו כמה ימים מאז העיסוי ועדיין כואב לי (לא באופן רצוף, בייחוד בלילה כשאני נחה) , מדוע? האם זה נורמלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר עיסוי
טל זיו17/03/2008שלום אוריאן
כאבים במערכת התנועה הם לרוב ממקור שרירי/עצבי או עצבי/שרירי ויכול גם לנבוע מנזק לרצועה או לגיד.
כאבים שחוזרים ומתגברים מעידים על קשר שרירי/עצבי המחיב הורדת סטרס בשרירים (המוריד את הלחץ העצבי) ופעילות להחזרתם לטווחי תנועה רגילים.
בדרך כלל לוקח לגוף להפנים עיסוי כ-3 ימים שבהם יכולות להופיע תגובות חמורות יותר - זהו אינו כישלון טיפולי אלא צריך לתת את הזמן לגוף להמשיך את תהליך ההתאזנות שלו.
העדת שהרגשת מצויין לאחר הטיפול - כלומר גופך הגיב בחיוב לתהליך ומה שנשאר זה לאפשר לו להמשיך אותו ולא להילחץ...
באם הכאבים הם שונים מלפני הטיפול לאחריו - בעוצמה, מיקום ותדירות, אזי הטיפול עושה את שלו וכדאי לחזור למעסה ולהמשיך בסדרת טיפולים.....
בהצלחה
טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)