עיסוי כואב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיסוי כואב
    דרור
    14/03/2013

שלום,
    כשאני מקבלת עיסוי שוודי, כל פעם זה ממטפל אחר בימי פינוק, לא באופן קבוע, אני תמיד שונאת את הגטע של עיסוי השוקיים ברגלחיים. זה מכאיב לי ומרגיש לי רע. יש לכך סיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיסוי כואב

הוספת תגובה

• עיסוי כואב - תגובה

סהר צור
    14/03/2013

שלום שרית/דרור

עיסוי שוודי מאופיין כטיפול מפנק ומרגיע.

אזור השוקיים (שריר התאומים) הינו אזור עליו מופעל עומס רב ולכן כאשר מפעילים עליו לחץ במגע או תנועות עמוקות אז התחושה היא לא תמיד נעימה, בטיפול של עיסוי שוודי שמתאפיין במגע נעים לרוב על כל הגוף אזור זה אכן יכול להיות אחד הרגישים.

אם זה גורם לך להרגיש רע אז אני מציע לך לשתף את המטפל/ת על תחושותייך על מנת שיטיבו את הרגשתך. טיפול שכזה צריך להעשות בהתאמה.

לגבי עיסוי רפואי הסיפור הוא קצת שונה, מכיוון שהמטרה היא להשיג הטבה לאורך זמן גם במחיר של כאב בזמן הטיפול.

יכול להיות שהמטפל/ת רצו להטיב עמך אך לא כך יצא הדבר ולכן כלמודת ניסיון את צריכה לתאם ציפיות מול המטפל/ת ולהתריע מראש על הרגישות שלך.

בהצלחה ורפואה שלמה

סהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיסוי כואב - תגובה

קובי אביב
    04/04/2013

שלום דרור

האזור הזה רגיש בד"כ אצל אנשים רבים גם בגלל מה ששותפי כתב לך ולעיתים ישנם אנשים שזה פשוט לא נעים להם באזור הזה (הדבר יכול לנבוע גם מאלמנט רגשי)

במידה ואת בעיסוי פינוק את מן הסתם יכולה לבקש לוותר על המקום ובמידה ואת בתהליך ריפוי אצל מטפל/ת אז חשוב לציין זאת ולהתייחס לכך.

בברכה,

קובי אביב - שיקום תנועתי אורטופדי
    יקנעם המושבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו