כאב צוואר ואגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב צוואר ואגן
    שלום
    31/03/2013

שלום רב,
    לפני בערך שנה וחצי עברתי תאונת דרכים די קלה בסך הכל. בערך שבוע לאחר מכן התחילו לי קצת כאבים ובצוואר שעם הזמן התחזקו, הרבה מאוד זמן שכבתי בבית ולא עשיתי פעילות גופנית, ואז גם התחילו לי כאבים באגן שמאל והכאב ממשיך גם למטה.
    כבר שנה שהצוואר שלי נורא תפוס ויוצאים ממנו הרבה קליקים אחרי שאני שוכב הרבה זמן, וזה כואב. אני כל הזמן מרגיש שאני צריך לשחרר אותו.
    חזרתי לפעילות גופנית בחצי שנה האחרונה, הייתי אצל כירופרקטים ופיזיותרפיסטים שעבדו נורא חזק ובאמת היה קצת שיפור אך הוא לא החזיק יותר מיום-יומיים, עשיתי צילום לצוואר ולאגן וגם MRI, והכל יצא תקין.
    ראיתי שיש המון סוגים של עיסויים, כמו - עיסוי רקמות עמוק, עיסוי רפואי, טירגר פוינטס ועוד, השאלה שאלי מה אתם חושבים שהכי יכול להתאים לי ומה הכי יעזור ?
    תודה רבה ! וחג שמח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב צוואר ואגן

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח לשם !

שלום
    04/04/2013

תודה רבה על התשובה,
    מה הכוונה בכשל תנועתי או עצבי? עשיתי גם MRI וגם צילומים רגילים והכל יצא תקין.
    אשמח לשם של מישהו מומחה בתחום באיזור השרון .

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח לשם ! - תגובה

קובי אביב
    04/04/2013

אנא צרו עימי קשר בפרטי היות ואין באפשרותי לפרסם פרטים של בעלי מקצוע

בברכה

קובי אביב - שיקום תנועתי אורטופדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו