מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בזוקפי הגב והאשכיםמאור16/07/2014
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל יש לי שאלה:
מאז ומתמיד [מגיל צעיר מאוד] סבלתי מכאב בלתי מוסבר בזוקפי הגב והאשכים. הכאב הזה היה יכול להיעלם לשנה ואז פתאום להופיע באופן אקראי, להימשך בין דקה לשתיים ואז להיעלם לעוד חצי שנה. כשהוא מופיע, אני מרגיש כאב בלתי נסבל בזוקפי הגב ובאשכים, זה בדר"כ נמשך דקה-שלוש דקות ואז עובר. חשוב לציין שאני לא מבצע שום פעולה שגורמת לזה לקרות, לרוב זה קורה במצב מנוחה. אני זוכר שסבלתי מזה עוד מגיל 4-5. הדבר היחידי שעוזר לי עם הכאב זה שמישהו הולך לי על הגב, משום מה זה מפסיק את הכאב בזוקפים ובאשכים. הסבר כלשהו????
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזוקפי הגב והאשכים - תגובה
קובי אביב16/07/2014שלום מאור
נסה לברר על טריגר פוינט!
טריגר פוינט אלו בעצם (בקצרה) קשרים שנוצרים בסיבי שריר באזורים מסוימים בד"כ ידועים וקבועים ויש להם יכולת הקרנת כאב למקום אחר , ז"א יכול להיות שיווצרו טריגרים בשרירי הזוקפים עם הקרנה לאזורים מסוימים.
בד"כ הקרנת כאב לאזור האשכים אינו מגיע בהכרח מזקופי הגב יחד עם זאת ישנם שרירים אשר מקרינים לאזור הישבן, פי הטבעת ואזורים קרובים, ישנה גם הקרנה משרירי בטן לאזור האשכים כך שבהחלט יכול להיות שזה מכאן העניין.
מציע לך לעסוק בפעילות ספורטיבית על בסיס קבוע על מנת לשמור על גמישותם וכוחם של השרירים וגם לללכת לטיפול בטריגר פוינט.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)