כאבים ברגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגל שמאל
    איתן
    27/11/2014

שלום.

לפני יותר משנה התחלתי להרגיש איך כף רגל שמאל נרדמת כשאני קם מישיבה או שכיבה.
    בנתיים נתגלה אצלי גידול במעי הגס. עברתי ניתוח להסרת הגידול כמו כן עברתי טיפולים כמותרפיים.
    לפני כחצי שנה סיימתי את הטיפולים . אלא שבנוסף לתחושת ההירדמות בכף הרגל התחלתי לסבול מכאבים ברגל שמאל. הכאבים מופיעים בעמידה הליכה שכיבה ובאמצע הלילה. הכאבים מתרחשים מיד כשאני קם בתחתית כף הרגל, בחיבור של כף הרגל עם השוק ( כאב חזק במיוחד בזמן הליכה), בחלק האחורי של השוק והירך, בצד האחורי של הברך ( כאב חזק במיוחד), בישבן ולפעמים בעצם הזנב.
    נשלל קשר לטיפולים הכימותרפיים.
    ב-3 פגישות עם אורתופד קיבלתי כדורים אנטי דלקתיים שלא עזרו בכלל.
    לאחרונה עשיתי צילום CT גב. להלן הממצאים:
    1. פריצה של הדיסק הבין חולייתי בין L5-S1 גורמת ללחץ של הקאודה אקווינה ושורש העצב השמאלי באותו גובה.
    2. בלט של הדיסק הבין חולייתי בין L4-L5 ,L5-S1 .
    3. היפרטרופיה של הליגמנטה פלאווה בין L5-S1, L2-L3, L3-L4, L4-L5 לא גורמת להיצרות של התעלה הספינאלית.
    4. שינויים נווניים בדיסק הבין חולייתי בין L5-S1 עם התפתחות של גז.
    אני חייב לציין כי יש תחושה של ייאוש מכל העיניין ונראה לי שלרופאים אין יותר מה להציע על אף שהזכירו אפשרות לניתוח אם המצב יחמיר.
    ברצוני לשאול האם יש עדיין מה לעשות/לעסות או שאולי עברתי את השלב הזה.
    אשמח לקרוא קצת הסבר על הממצאים הנ"ל כפי שאתם רואים מהכיוון המקצועי שלכם.

תודה . איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל שמאל

הוספת תגובה

• כאבים ברגל שמאל - תגובה

סהר צור
    27/11/2014

שלום איתן

צר לי על סבלך.

לא אחת אנו נתקלים במטופלים שלרפואה הקונבנציונלית אין מענה לכאבם.

אם נשללו הקשרים שונים לפתולגיות שאובחנת בהן אז אני בהחלט מציע לך להגיע לאבחון תנועתי ולנסות לזהות את דפוסי התנועה הלקויים - אם קיימים - הגורמים לתחושת ההירדמות.

אתה מוזמן לתאם עימי או עמיתי קובי בהקדם.

ערב נעים

סהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו