מה חושב/ת בן/ת הזוג ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה חושב/ת בן/ת הזוג ?
    מיטל
    14/05/2008

האם בן הזוג שלך מסכים/מתנגד לכך שתעסקו בעיסוק שלכם?
    אני מקבלת תגובות צוננות לכך שזה מה שבחרתי לעשות...והשבוע הודיע לי בן זוגי כי הוא מרגיש לא נוח אם זה שאני מעסה גם גברים.
    איך אפשר להסביר את זה שזה כמו כל טיפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה חושב/ת בן/ת הזוג ?

הוספת תגובה

• מה חושב/ת בן/ת הזוג ?

טל זיו
    15/05/2008

שלום מיטל.
    אני מקדיש את כל שנותי בענף הזה כדי ליצור התייחסות רצינית ומקצועית אלינו המטפלים מהשוק.
    אנו נאלצים להתמודד עם סטיגמות ורמות טיפול שונות המקרינות עלינו המטפלים, המביאות את מי שלא עוסק בתחום לקביעת התרשמות ראשונית לא רצינית, מפוחדת ועיתים מזלזלת.
    כמטפל בעיסוי אני שומר על מקצועיות נטו וחי על מבחן התוצאה.

אישתי מעורבת בעשייתי ולמדה עם השנים לתת אמון מלא יותר בעבודתי.

אינני יכול ליעץ לך איך ליצור את האמון מול בן זוגך, אך אני יכול כן לאמר לך שהכל מתחיל ביכולתך לטעת בו את הביטחון והאמון שדבר לא יקרה לך - קרבי אותו אל עולמך, הזמיני אותו אל חדר הטיפולים שלך, הסבירי לו איך את משווקת ועם מי את מדברת ואיך. שתפי אותו בניהול הקליניקה וכו'- זה ירכך אותו ויתן לו תחושה אמיתית של שותפות וגם יאפשר לו למצות את הצורך לגונן.... ועם הזמן הוא יתרגל.

מעבר לכך לא לשכוח שזוגיות מושתתת על פשרות וויתורים.....

בהצלחה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו