מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתוןדפנה22/05/2008
שלום ,,
האם מומלץ לטפל כשכואב הגב ..השאלה היא האם בזמן שממש כואב או להמתין שירגע קצת..
ועוד שאלה ...אפשר לקבל המלצה למעסה רציני ,מדופלם,ובעל רקע אוטופדי מחיפה
כי אין לי מושג למי לגשת..אגב שכחתי לומר שיש לי כאבים עזים בגב תחתון מקרינים לרגלים ..אני על סף יאוש לא מוצאת תנוחה..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון
טל זיו25/05/2008שלום דפנה
האם מומלץ לטפל כשכואב הגב ..השאלה היא האם בזמן שממש כואב או להמתין שירגע קצת..
ועוד שאלה ...אפשר לקבל המלצה למעסה רציני ,מדופלם,ובעל רקע אוטופדי מחיפה
כי אין לי מושג למי לגשת..אגב שכחתי לומר שיש לי כאבים עזים בגב תחתון מקרינים לרגלים ..אני על סף יאוש לא מוצאת תנוחה..
נ יתן בהחלט לטפל כשיש כאבים ורק אחרי איבחון...
מנוחה הינה התרופה הטובה ביותר - הטיפולים למיניהם באים כדי להחזיר את איכות החיים מהר יותר....
פני אלי במייל ואעביר לך טלפון של מטפל שאני סומך עליו באזור הצפון.
בהצלחה
טל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיתרון מעולה
ליזה31/05/2008אני חייב לציין שסבלתי תקופה ארוכה מכאבי גב חוזרים ונשנים
פניתי למיטב הרופאים ואורטופדים טופלתי באינספור טיפולים:עיסויים לגב,דיקור סיני,טיפולי אורטופדיה ועוד...
במקרה או שלא במקרה חבר המליץ לי לבדוק את המזרן שעליו אני ישן ואכן בדקתי מול אורתופד שיאמר לי מה המזרן שיתאים לי ואולי יעזור במשהו והם נתנו לי המלצה למזרן בריאות אורטפדי שעשוי מחומר ששכחתי את שמו מה שאני זוכר זה את הנוחות המדהימה ולמרבה ההפתעה גם את השיפור המדהים בכאבי הגב שמהם סבלתי כל כך הרבה זמן
לא ידעתי כמה חשוב טיב המזרן ואיכותו
הסתפקתי במזרן קפיצים רעוע במשך שנים רבות ועל זה שילמתי מחיר יקר בסבל של שנים כל כך מיותרות
לדעתי ולדעת רבים הבסיס המרכזי למניעה של כאבי הגב הוא קודם כל במזרן שאנו ישנים עליו שליש מהחיים שלנו
רונן [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דודו07/06/2008קשה לתת את התשובה על כך.
אם זה אחרי פציעה רצוי לשכב מספר ימים לפני טיפול.
במידה והגב "נתפס" או משהו כזה הסיבה היא כנראה שרירים שעבדו חזק או עצבים שנלחצו בעמוד השדרה. שוב התשובה היא מנוחה, מתיחות, מקלחת חמה לפעמים תעזור, עיסוי יכול לשכך כאבים.
לאחר מספר ימים של מנוחה ניתן לעשות טיפול.
לא כדאי לצפות יותר מידי מהמעסה.
אני כמטפל בדר"כ מקל כאבים במיוחד עם זה עזרה ראשונה.
דודו
www* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)