עקמת בעקבות תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת בעקבות תאונת דרכים
    שיר
    02/07/2008

שלום רב. אני בחורה בריאה בדרך כלל בת 29. עברתי תאונת דרכים לפני כשנתיים. מכונית נכנסה ברכבי בעוצמה בעומדי ברמזור אדום. מאז עברתי כבר 2 סדרות פיזיותרפיה ללא הקלה בכאבי הגב והצוואר. ניסיתי שיאצו, ניסיתי דיקור, ניסיתי רייקי, עשיתי מסאג'ים, לקחתי כל כדור אפשרי. בקיצור- אם היו אומרים לי ללכת עם חסה על הראש להפסקת הכאבים- יש מצב שגם את זה הייתי עושה : ) אתמול עשיתי צילום ע"ש צווארי וצילום ע"ש גבי עליון ובאבחנה נכתב- "אין לשלול חשש לעקמת". שאלתי הינה: כיצד אפשר לדעת אם יש לי או אין לי בוודאות עקמת? האם יכולה להתפתח עקמת בעקבות תאונת דרכים, כך באמצע החיים? רב תודות שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת בעקבות תאונת דרכים

הוספת תגובה

• עקמת בעקבות תאונת דרכים

טל זיו
    02/07/2008

שלום שיר
    עקמת אינה נוצרת בעמוד השידרה לאחר סיום צמיחתנו בשלהי שנות העשרה, אך יכולה להיווצר מטראומה (בדומה לשלך) הגורמת לקיצור הרקמות הרכות (שרירים, רצועות, גידים) המושכים אליהם את ע"הש.
    לא הבנתי מפרטי הצילום שיש אבחנה פתולוגית ברורה למצבך.

באם לא אובחנה ולא ידעת שיש אצלך עקמת וחיית ללא כאבים והגבלות עד לתאונה ורק אחרי התאונה החלו הכאבים, אזי ניכר שלא מדובר בפגיעה בחוליות אלא ברקמות הרכות.
    גם במידה ואובחנה פריצת דיסק הכשל התנועתי והגרמי 'יישב' על המערך השרירי ולא הגרמי.

עקמת אינה פקטור בהתנהגות הגופנית שלנו, אלא איך מתנהגים השרירים עם העקמת וההתנהגות הגופנית שלנו.

אני מבין שעברת רבות בנסיון לטפל במצב.
    אשמח לסייע לך באופן ישיר באם תבחרי ליצור עימי קשר.
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו