הבן שלי התחיל לטפל בכאבי הגב בעזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי התחיל לטפל בכאבי הגב בעזרת
    ליאת
    27/07/2008

מדבקות תדר חדשות שנכנסו בעת האחרונה כרפואה משלימה / לא קונוונציונלית לאחר שסבל מכאבי גב מס' שנים. אני חייבת לציין שלאחר כשבוע וחצי של שימוש במדבקות אלה, הכאבים פחתו ביותר. אני נוטה להאמין (על סמך מבחן התוצאה עד כה) שהמשך השימוש במדבקות הכאב הללו, יעלים לו לגמרי את הכאב. כאם שליוותה את בנה כל כך הרבה זמן עם כבא, אני יודעת עד כמה זה קשה ומעכיר את מצב הרוח, פוגע באיכות החיים, ולכן נכנסתי לכאן על מנת לספר על השיפור המדהים במצבו ולספר למי שרק ירצה אודות המדבקה שבני מדביק עליו. ניתן בהחלט לפנות אלי לאי מייל אשמח ביותר לעזור ולתת פרטים ( פשוט כאן אסור לפרסם שמות של חברות ואיני מעוניינת להפר תקנה זו ). יום משובח לכם - נטול כאבים. אמן ואמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדבקות

סהר צור
    27/07/2008

שלום ליאת<br /><br />אני סקפטי.. מדבקות/משחות וכו' משפיעות ומתייחסות אך ורק לסימפטומים. כאב = סימפטום.<br /><br />על מנת לפתור בעיות יש לאתר את שורש הבעיה ואת מקור הכאב.<br /><br />בכל מקרה אני מאחל לבנך ולך המון בריאות ואשמח לעידכונים בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו