שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לואיז
    09/09/2008

שלום. רציתי לשאול בבקשה אם מסז' רופאי באמת עוזר בשביל כאבים בגב. אני עובדת עם ילדים, מרימה אותם הרבה והגב שלי כואב כל הזמן. אם זה לא עוזר, תוכלו בבקשה להגיד שיטה אחרת שתעזור לי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאב גב מכני

סובל
    09/09/2008

לשאלתך,לואיז "השיטה" הטובה ביותר לפיתרון בעייתך היא יותר פשוטה ממה שאת חושבת. א.להרים כמה שפחות את הילודס-אולי לא הכי אפשרי במסגרת עבודתך אבל לנסות,לבקש מעוזרת אם קיימם להרים אותם לדבר עם ההורים במקרה הצורך.אבל: ב.הכי חשוב- הרמה נכונה של הילדים או משאות כבדות-לא עם הגב! יש להתכופף מהברכיים להכניס בטן פנימה חזק ולהרים עם גב ישר תוך יישור הברכיים,להחזיק את החפץ קרוב למרכז הגוף. לפני כל הרמה ואחריה-להקשית את הגב לאחור תוף קבוע האגן כלומר ידיים על המותן ולקחת את הגב אחורנית מספר פעמים.תרגיל מעולה לגב. מסז רפואי,וטיפולים אחרים יכולים לעזור,אבל אם ניסית בטח גילית שהכאבים חזרו במהירות ,לא? למה? כי כיש פיצוץ בצינור המים לא סוגרים את הברז מתקנים או מחליפים את הצינור ומאחר ואת הגב אי אפשר להחליף(כי לגוף אין חלקי חילוף) יש לשמור עליו מפגיעה. בהצלחה ותרגישי טוב כמובן שייעוץ זה אינו מהווה תחליף לבדיקה וייעוץ רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

טל זיו
    10/09/2008

שלום לואיז
    עיסוי רפואי אכן יעיל ביותר לטיפול בכאבי גב.
    עבודתך אינה מסייעת לך בהפגת הכאבים וסביר שהיא גם המקור להיווצרותם.

למידה עצמית של איך לעבוד נכון ויציבתי עם הגוף, פעילות גופנית, תזונה טובה, הימנעות (כמה שניתן) מהרמת הילדים על הידיים...(אפשר בישיבה), קבלת טיפולים בעיסוי רפואי וכו' - יורידו את הכאבים ויצמצמו את תדירותם.

פתרון נוסף הוא - החלפת מקצוע ובכך לשחוק פחות את גוף......

בהצלחה
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו