מבקש המלצות לקורס עיסוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש המלצות לקורס עיסוי
    דוד
    25/10/2008

אני מעוניין להרשם לקורס עיסוי וכמובן שיש היצע רחב מאד ואפילו מבלבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם ואף המלצות ספציפיות, בדיפדוף לאחור לא הצלחתי לאתר למעט המלצה לגטימית על מנהל הפורום(ובהחלט אבדוק). מטרת הלימוד קורס בסיסי שיאפשר העמקה בהמשך אבל יפתח פתח לעולם העיסוי , נכון להיום(ואולי זה ישתנה) אני נרתע מהתואר מעסה רפואי או מטפל ומחפש קורס שמטרתו כלים לעיסוי מהנה כמו בספא וכו ואף יאפשרו יכולות עבודה. בחיפוש עצמי קיבלתי ודיברתי את השמות הבאים,מה דעתכם? מכללה לעיסוי רפואי-דר יעקובי מכללת משה מורנו מהות-של בר אילן בית הלוטוס בשיתוף בית ספר לקוסמטיקה-מלמד אימן הראל,מכירים?- דני שלמה- אתנחתא-ירון קלמן מירב או"פ אבי בחט תודה מראש לכל מי שיעזור כאן או ב- [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש המלצות לקורס עיסוי

הוספת תגובה

• מבקש המלצות לקורס עיסוי

סהר צור
    25/10/2008

שלום דוד

ברכות על התעניינותך בתחום.

אינני יכול לתת לך על גבי הפורום המלצות ספיציפיות. כן אני יכול לומר שכל השמות שהזכרת הם אכן אופציה ראויה. המלצה שנתתי לא מזמן בפורום, זה לגשת פיזית למוסדות בהן מתקיימים הלימודים ולפגוש את המורים אשר מעבירים את הקורס ואפילו להשתתף בשיעור לדוגמה. חשוב מאוד לקבל המלצות מבוגרים של אותם המורים. היכן שתרגיש אווירה חיובית ומזמינה-שם תרצה ללמוד.

שווה לך לבדוק גם אצל עמיתי לניהול הפורום!
    * אני מכיר באופן אישי מספר בוגרים שלמדו אצלו. ראוי ביותר.

להמלצות ספיציפיות נוספות אתה מוזמן לפנות אליי במייל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו