שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליאת
    07/12/2008

אני בת 33 ואמא לילדים. מאז ומתמיד סבלתי מכאבי מחזור חזקים שהיו מלווים גם בכאבי גב תחתון וקרינה על ברך שמאל. עשיתי המון בדיקות, לקחתי גלולות נגד הריון, עברתי לפני חודשים לפרוסקופיה - הבעיה לא גינקולוגית. עשיתי גם צילום גב - יש לי עקמת קלה בעמוד השדרה כנראה משהו מולד אבל לדעת אורטופד לא זה מה שגורם לי לכאבים דווקא בתקופות של מחזור. בהמלצת הרופא נשים עשיתי התקן מירנה וכמעט ואין לי מחזורים, אבל כל חודש בתאריך הביוץ והמחזור אני מרגישה כאבים בגב תחתון ובברך שמאל (ללא כאבי בטן תחתונה נכון לעכשיו). אני עוסקת בספורט ועושה הליכות. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים אלו? איזה בדיקות עוד אפשר לעשות? ממש מיואשת. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

סהר צור
    07/12/2008

שלום ליאת

הבעיה אכן מוכרת. אינני בקיא בבדיקות נוספות שאני יכול להמליץ עליהן. מניסיון טיפולי אני יכול לומר שעיסוי בתקופת מחזור/ביוץ יכול להקל משמעותית על הכאבים. כמו כן, עצם זה שאת פעילה גופנית באופן סדיר מקל משמעותית וממתן את הכאבים.

אני יכול להמליץ גם על דיקור סיני למרות שמנסיון אחוזי ההצלחה יש אך הם נמוכים.
    אם יש משהו נוסף שאת רוצה לשאול אז אשמח לענות.

המון בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו