מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמתדוד18/01/2009
יש לי עקמת 34 מעלות, אני בן 18
הלכתי לרופא שאמר שאפשר לטפל בזה על ידי ריפוי השרירים הקיימים ולעשות שרירים חדשים שיישרו את הגב...
אותו רופא עובד עם מספר מכשירים ושמעתי מכמה שבאמת זה עזר להם.
עכשיו השאלה שלי אם הטיפול הזה יכול להזיק לי בעתיד (כי שמעתי שכירופקטיה נגיד גורמת לנזקים לעתיד) הוא אומר שזה לא כירופקטיה אלה שיטה חדשה, שווה לנסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
סהר צור18/01/2009שלום דוד
נתחיל מהכירופרקטיקה. כירו' לא אמורה "ליישר" עקמות מבניות. בגילך הרוטציה שקיימת בחוליות היא מבנית ולא ניתן להשפיע עליה בצורה משמעותית ללא התערבות אורטופדית כירורגית.
כירופרקטיקה ע"י מטפלים מיומנים ובמינון מתאים לא אמורה לגרום לנזק!
לגבי הטיפול שהציעו לך. תבדוק את זה עם אנשים שכבר עברו את הטיפול. תבקש לשוחח עמם ולראות תוצאות.
כמו שכבר אמרתי. למיטב השכלתי ניתן להתערב ולהשפיע על עקמת עד גיל מסויים ואתה עברת את הגיל.. אולי זה משהו חדשני שאני עדיין לא מכיר.
תהיה בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)