רגליים תפוסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים תפוסות
    סימונה
    13/08/2007

הרגליים שלי נתפסות לפעמים בזמן השינה באיזור השוקיים וזה מאוד כואב, יש איזה תרגיל או שמן או לא יודעת איזה פתרון אחר שיכול לעזור לי עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים תפוסות

הוספת תגובה

• סימונה

טל זיו
    14/08/2007

שלום סימונה, מה שאת מתארת יכול לנבוע ממספר אפשרויות שתוצאתן ירידה בזרימת הדם בשוקיים המובילים להתכווצויות השרירים בזמן השינה. ובהנחה שאין תופעות נוספות או מחלות:
    - לחץ עצבי שמקורו בעמוד השידרה התחתון.
    - עומס תנועתי. האם את עומדת שעות ארוכות? נושאת משקל? מתכופפת פעמים רבות במשך היום?
    או כל פעולה 'מעמיסה' החוזרת על עצמה?
    -חוסר תנועתי. האם את יושבת שעות רבות ללא תזוזה? אולי בעבודה המצריכה זאת?....

בכל מקרה, אם זו בעיה ארוכת חודשים/שנים, הייתי מציע לך להיבדק על ידי אורטופד כדי לשלול פתולוגיות, ובמקביל לפנות למעסה רפואי המומחה באורטופדיה כדי שיקל על זרימת הדם ויפיג את הכאבים.
    כמו כן התחילי עם תרגילי מתיחות קלות ופעילות גופנית קלה (הליכה 3 פעמים בשבוע למשך 30 דקות) כדי לאפשר לשרירים ל'נקות' ולשפר את זרימת הדם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לא כדאי

יובל
    16/08/2007

לעסות את המקום בתנועות ארוכות (בסגנון שכל אחד יכול) לפני השינה, על מנת להגביר מעט את אספקת הדם ולעורר זרימה למקום לפני השינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו