שינה עמוקה וכאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה עמוקה וכאבי גב
    ניצן
    28/06/2009

שלום, מדיי פעם כאשר אני הולכת לישון עייפה, אני מרגישה מותשת בבוקר למחרת, הידיים שלי רדומות, יש לי סימנים אדומים ויותר מכל- כאבי גב תחתון.
    מה ניתן לעשות? הבעיה היא במזרון או בשעות השינה שלי? וכיצד אוכל להמשיך את סדר היום ולהרפות את הגב?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה עמוקה וכאבי גב

הוספת תגובה

• שינה וכאבים

סהר צור
    29/06/2009

שלום ניצן

לא הצלחתי להבין.. האם את חווה שינה עמוקה ובכל זאת קמה עם כאבים או שמה את רוצה לחוות שינה עמוקה?

בכל מקרה אני מציע לך לבדוק את תזונתך בראש ובראשונה ולאחר מכן את המזרון.
    עלייך להקפיד ולבצע פעילות גופנית מבוקרת שלוש פעמים בשבוע לפחות 30-45 דק' המשלבת אימון אירובי וקצת תרגילי חיזוק לחגורת הכתפיים,שרירי הבטן וכמובן מתיחות פעם ביום.

כל הנ"ל יסייעו לך מאוד בבעייתך. לשחרור נוקשות בגב ולהדרכה ספיציפית לגבי יציבה נכונה וארגונומיה במקום עבודתך (ייתכן מאוד שזה קשור) אני מזמין אותך לפנות למטפל מוסמך.

המון בריאות.

סהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה הבעיה

ניסים הסובל
    08/08/2009

היתה לי אותה בעיה וסבלתי שנים. כמה שנים טובות ורק אחרי שהתחלתי לעשות ספורט התחלתי לישון כמו שצריך בלילות. כל הגוף היה כואב לי ועכשיו יש לי גם כאב אבל כאב טוב וברוך השם השינה עמוקה. תעשי ספורט אני אומר שזה הפיתרון. תרשמי למועדון כושר תעשי חוגים זה יעשה לך בריאות. שלך ניסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו