מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברך שמאל..קובי26/08/2007
סובל כעשרה חודשים מכאב בברך שמאל מנפילה שקרתה לי שהכאבים באו רק מאוחר יותר ביצעתי mri נמצא בעיה ועיבוי בגיד הרבע ראשי...מה שעכשיו אני לא מבין למה כבר שבועים אני סובל מכאב בברך ימין וחולשה מה קורה לי בבקשה ??? אני רק אציין שעד עכשיו לא התמקדתי כול כך בפיזיוטרפיה הכונה לחיזוק שרירים בתודה קובי??? אני מאוד מודאג ממצבי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברך שמאל..
טל זיו26/08/2007קובי שלום.
דאגתך מובנת. אך גם שיפור במצבך מובן באם תבחר לצאת מהמצב. רק זכור אין הוקוס פוקוס.
חשוב שתתחיל לבצע פעולות חיזוק ותנועה של הגפיים שהרי הכאבים והחולשה שהופיעו בברך ימין, קשורים לעומס המצוי על רגל ימין המשמשת כעוגן וכנושאת את תנועתך הכוללת ובכך מונעת נזק נוסף לברך שמאל. יש לכך גם הקשרים פסיכולוגים ברורים.
בפועל אתה צריך להחזיר את האיזון בפיזור משקל נשיאת הגוף אל שתי הרגליים. זה גם יוריד את העומס מרגל ימין וגם ישפר את תפקוד רגל שמאל.
שרירים צריכים לנוע כראוי על מנת שלא נחווה כאבים והגבלות תנועה ומתאורך זה בדיוק מה שקרה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברך שמאל..
קובי26/08/2007תודה זיו איזה תרגילים אני יבצע לצאת מהמצב הזה רק אזכיר שבברך שמאל זה שיש לי בה טראומה דרגת הכאבים השתפרה מכאב עמום שהיה כול יום וכול היום ועד לכאבים בפרקים של זמן מסוימים...אני כמעט שנה סובל משמאל וכבר שבועים אני מרגיש כול מיני כאבים בברך ימין באזור השוק חולשה וכאב המתמקד בברך ....תעזור לי בבקשה??? קובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברך שמאל..
טל זיו27/08/2007שלום קובי
תרגילים מיידיים שאתה יכול לבצע החל מהיום:
אתה יכול להתחיל לבצע הליכות 3 פעמים בשבוע ולמשך כ- 20 דקות בכל פעם.
לעלות ולרדת 6 פעמים שלוש פעמים ביום 16 מדרגות.
להתחיל ולבצע תרגילי בטן לחיזוק האגן ובאופן ישיר לתנועת הגפיים.
לעסות את שרירי שתי הרגליים באמבטיה פושרת במשך מספר דקות יום יום.
למרוח משחה נוגדת דלקת בברך מספר פעמים ביום ולפי הנחיות היצרן.
וחשוב לשים לב לשיניים בעוצמת הכאבים, מיקומם, אם יש איזושהי השפעה על אופן תנועתך וכמובן שינויים בתחושותיך.
בכל מקרה, זה קצת מורכב לתת תרגילים מדוייקים לביצוע יומיומי ללא איבחון מדוייק של מצב שריריך ויציבתך.
אשמח מאד אם תיצור עימי קשר ל [email protected].
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)