כאבי גב - שרירים או בעיה אחרת בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב - שרירים או בעיה אחרת בגב
    איתן
    17/08/2009

מאז שהתחלתי להתאמן בחדר כושר החלו כאבים בפינה השמאלית, אמצע הגב, איזור בגודל של כדור פינג-פונג (אזור קטן ונקודתי). הכאב בעיקר פריע לי כשאני ישן על אותו צד או מסתובב במיטה. במהלך היום כמעט והוא אינו מורגש.

במכון כושר אמרו לי כי זה שרירים בוודאות.
    עברתי עיסוי בכל הגוף והמסגיסטית עצרה באותה נקודה ואמרה כי השרירים תפוסים באיזור,
    אולם כבר 5 חודשים שהכאב לא חולף. אני כבר חודשיים לא מתאמן והכאב עדיין קיים.

אני לא יודע אם הגב נדפק, השרירים תפוסים, או שמא אני בכלל לא יושב טוב בעבודה (עובד הרבה מול מחשב ולא יושב מי יודע מה כמו שצריך על הכסא)

מה שאני לא יודע זה למי פונים בנושא ? אורטופד ? כירופרקט ? או בכלל יודעים בוודאות אם זה בעיית שרירים או לא כי קשה לי להאמין ששרירים כואבים או תפוסים כ 5 חודשים.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוי השרירים

סהר צור
    17/08/2009

שלום איתן

כל מה שהזכרת יכול להוות גורם לכאב שאותו אתה מתאר והוא ממקור שרירי.

עליך להקפיד על סביבה ארגונומית במקום עבודתך. יש לבדוק גם את תוכנית האימונים שלך יתכן וישנם מספר תרגילים שרצוי לזנוח נכון לעכשיו אך בכל מקרה אין מניעה מלהמשיך באימונים אם כי בצורה מוקפדת ונכונה המותאמת למצבך.

בנוסף. מומלץ להתייעץ עם אורטופד במידה וטרם עשית זאת.

טיפול עיסוי רפואי ודיקור בשיטת טריגר פוינט יכול לתת מענה הולם לבעיה.

רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר כושר

יעל
    29/09/2009

הכי טוב שלתקופה מסויימת תוריד את מינון הפעילות הגופנית או תעבור לפעילות שלא יוצרת לחץ על עמוד השרדה כמו שחייה ורכיבה על אופניים ותראה איך זה משפיע על הכאבים.
    בהצלחה יעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו