מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך..כאבי ראש ונימולפאני15/10/2009
ראשית תודה על התייחסותך לשאלותי יש לציין שכאבי הראש פחתו משמעותית אך עדיין יש את תחושת הנימול בכף יד שמאל , אכן עיינתי בגוגל בנוגע לטריגר פוינט וכן ישנם מאפיינים שאכן מתאימים לתסמינים מסוימים שאני חשה :כאב בצד אחד בלבד של הראש,כבדות ולחץ,סחרחורות
וקצת טשטוש ראייה(בדיקת עינים תקינה!) אני חשה כאב בשיפולי הצוואר כאשר מפעילים קצת לחץ
בנוסף לעיסוי הרפואי שאתחיל בקרוב התחלתי פיזיוטרפיה לחיצות ,עיסוי מקומי עם מכשיר כמו של אולטרסאונד, והנחת כרית חמה על הצוואר הוקל לי מעט אך לא באופן מלא אני מקווה שאכן העיסוי הרפוי יקל עלי. האים יש מצב שהתסמינים ישובו שוב אפילו לאחר טיפול מוצלח? כמו כן ציינתי שיש לי פריקה בירך. לידע את המטפל? שוב תודה אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
סהר צור15/10/2009אני מניח שעיסוי רפואי אצל מטפל בקיא בשיטה יתן לך מענה נהדר.
כמובן שעלייך לציין בפני המטפל את הרקע הרפואי שלך.
לשאלתך האם יש מצב שהתסמינים ישובו גם לאחר טיפול מוצלח-לצערי יכול לקרות מצב שכזה.
עלייך לעשות שינוי באורחות חייך. לשים לב למנחי גוף ולהיות מודעת בכל רגע נתון לדריכות שרירייך. עלייך להקפיד על תזונה נכונה. יתכן מאוד שישנו קשר גם למצב הירך ולכן מומלץ לשלב תרגילים אשר משמרים טווחי תנועה ומונעים הגבלה במפרק.
אשמח לקרוא עידכונים על התקדמותך.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)