מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעה כנראה בזוקפי גביעל06/12/2009
אז ככה ....עשיתי מעש שטותי ו ..... עזרתי למשוך ספה שקשורה עם חבל דרך החלון מקומה שנייה ( כלומר המשקל למעשה היה גדול יותר ממשקל הספה , וכל זה עשיתי בתנוחה הכי לא נכונה דרך הצד, כתוצאה מכך באותו שנייה שמשכתי חזק נתפס לי משהו בצד המושך וכאב מאוד , הרגשתי כאילו הכניסו לי חתיכת דיקט בצידי עמוד השדרה בגובה המותן - עברה שנה פלוס ורגל ימין שלי מאוד חלשה , הישבן בצד הזה נפול , כאב ברכיים , הרגל רחבה יותר מהשנייה , כאבי גב תחתון נוראיים
כשאני נוגעת בנקודה הזה בגב בגובה המותניים סמוך לעמוד השדה יש כאב - לא עשיתי שום צילום - אני מעדיפ ה לא להיחשף לקרינות מיותרות , מה לדעתך קרה לי ? איזה טיפול מומלץ לי ? שיאצו יכול לפתור את הבעיה ?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה
סהר צור06/12/2009שלום מיכל
בשל אופי הפציעה אני מציע ראשית שתגשי לבירור אורטופדי. אין לקחת סיכונים לאור התיאור שנתת.
במידה והכאב הינו ממקור שרירי בלבד אז אכן כל טיפול מגע איכותי לרבות שיאצו יועילו בהקלה על הכאבים ובשיפור יכולת ההתאוששות של השרירים.
קחי בחשבון ששרירי זוקפי הגו נוטים להתכווץ עמוקות ולעיתים לוקח זמן להיפתר מהכאב ולכן ככל שתפני לבירור רפואי מהר יותר כך נוכל להתחיל בשלב טיפולי המגע ולהשיג תוצאות מהירות וטובות.
בהצלחה
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)