כאבי גב בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב בשינה
    יריב
    07/12/2009

שלום,
    בחודשים האחרונים אני סובל מכאבי גב בזמן שינה. שמתי לב שהכאב מורגש במיוחד כאשר אני שוכב במיטה יותר מ-7 שעות. זה בא לידי ביטוי באי נוחות שגורמת לי לשנות תנוחה הרבה פעמים בלילה, וכאבי גב חזקים אם אני מנסה להשאר במיטה יותר מדי. לאחר שאני קם מהמיטה אין לי כאבי גב מיוחדים.
    לא מדובר במזרון או מיטה חדשים, אבל רציתי לציין שאני עובד שעות רבות בישיבה מול מחשב.
    חשבתי להתייעץ עם רופא, אבל אני אפילו לא בטוח באיזה תחום מדובר (אורטופדיה, כירופרקטיקה...)

אשמח לקבל עצה,
    יריב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב בשינה

הוספת תגובה

• כאבי גב בשינה

סהר צור
    07/12/2009

שלום יריב

ציינת שהתנוחה שבה אתה מצוי רוב שעות היום הינה ישיבה ולכן ניתן לייחס כאבים אלו להתקצרות שרירי הירך האחוריים. במהלך היום הכאב פחות מורגש אך בזמן שכיבה בעיקר מרובה ניתן לחוש בעומס הרב שנוצר על הגב התחתון. עומס זה נגרם בשל שינוי מנח האגן כתוצאה מהישיבה המרובה.

מה שניתן לעשות זה למתוח את שרירי הירך האחוריים ולחזק את שרירי הבטן.

לגבי התייעצות עם רופא-אתה יכול לגשת לאורטופד וגם לכירופרקט שניהם באותו התחום-אורטופדיה ומערכת התנועה.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב בלילה

ד"ר דקלה אורן
    08/12/2009

כאבי גב בכל שעה יכולים להצביע על מפרקים או חוליות שיצאו מאיזון. האורטופד יכול לתת תרופות כדי להרגיע ולשחרר שרירים, אבל כדי לטפל בבעיה מן השורש ולרפא את הגוף יש לפנות לכירופרקטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו