ש חשובה מאד למטפלים מאזור המרכז.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ש חשובה מאד למטפלים מאזור המרכז.
    mimi
    04/03/2010

אני מטפלת בעיסוי באזור ת"א, לצערי בכל הספא כולל ספא בבתי מלון יוקרתיים משלמים למטפלים שכר בדיחה של שקל לדקה ולא משנה אם המקום לוקח 200 שקל לטיפול מהלקוח או כמעט 300 שקלים מהלקוח!!! בכל המקומות שביררתי (ועשיתי חיפוש די מאסיבי) משלמים את השכר העלוב הזה שאי אפשר באמת להתפרנס ממנו בכבוד בתור מטפל (כמובן שאני רוצה באיזשהו שלב לטפל בעיקר פרטי, אבל עד שזה יקרה ועד שאצבור לקוחות צריך משהו בסיסי יציב).
    אם מישהו מכיר, מטפל, מנהל ספא במקום(באזור המרכז) שמעריך קצת יותר את העבודה הקשה של המטפלים ומשלם קצת יותר משקל לדקה, אשמח אם יכתוב לי על המקום.
    תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרכזי ספא

שימי בק
    07/03/2010

שלום מימי

מהיכרות רבת שנים עם הענף נראה שהשכר נשאר כמו שהוא כבר המון שנים ואינו משתנה
    יש צורך בארגון מטפלי ספא שיאגד את כל מטפלי הספא בארץ ודרכו אולי ניתן לנסות לחולל שינוי.

תבדקי אם יש צורך במטפלות בספא שיזן בהרצליה שם כנראה תנאי העסקה טובים יותר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

mimi
    14/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו