מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ש חשובה מאד למטפלים מאזור המרכז.mimi04/03/2010
אני מטפלת בעיסוי באזור ת"א, לצערי בכל הספא כולל ספא בבתי מלון יוקרתיים משלמים למטפלים שכר בדיחה של שקל לדקה ולא משנה אם המקום לוקח 200 שקל לטיפול מהלקוח או כמעט 300 שקלים מהלקוח!!! בכל המקומות שביררתי (ועשיתי חיפוש די מאסיבי) משלמים את השכר העלוב הזה שאי אפשר באמת להתפרנס ממנו בכבוד בתור מטפל (כמובן שאני רוצה באיזשהו שלב לטפל בעיקר פרטי, אבל עד שזה יקרה ועד שאצבור לקוחות צריך משהו בסיסי יציב).
אם מישהו מכיר, מטפל, מנהל ספא במקום(באזור המרכז) שמעריך קצת יותר את העבודה הקשה של המטפלים ומשלם קצת יותר משקל לדקה, אשמח אם יכתוב לי על המקום.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרכזי ספא
שימי בק07/03/2010שלום מימי
מהיכרות רבת שנים עם הענף נראה שהשכר נשאר כמו שהוא כבר המון שנים ואינו משתנה
יש צורך בארגון מטפלי ספא שיאגד את כל מטפלי הספא בארץ ודרכו אולי ניתן לנסות לחולל שינוי.
תבדקי אם יש צורך במטפלות בספא שיזן בהרצליה שם כנראה תנאי העסקה טובים יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
mimi14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)