הבדל בין המינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל בין המינים
    לילי
    22/10/2007

האם היית אומר שלגברים יתרון על נשים בעיסוי כי הם יותר חזקים בידיים? (עיסוי שבדי). וצריך יותר כח בידיים בשביל זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל בין המינים

הוספת תגובה

• הבדל בין המינים

טל זיו
    23/10/2007

שלום ליהי
    מעצם היותנו שונים יש הבדל גם ביכולות הפיזיות שלנו.
    גברים חזקים יותר.... תעשה לי עיסוי חזק.... אני אישה - אין לי כח לעסות... - אלו משפטים שיש בהם אמיתות כי נותנים להם אותה.

אין צורך בכח כדי לעסות את העיסויים הסטנדרטיים.
    יש צורך בכושר גופני טוב.
    יש להבין שאישה צריכה (כמו כל אדם) למצוא את איכויותיה, בנוסף ללמידה/עבודה, על מנת שהיא תוכל לעסות ללא שימוש רב בכח - עבודה חזקה/שימוש בכח אינו בהכרח תוצאה נכונה או רצויה בטיפול.
    זה לא אומר שאין עיסויים בהם נדרש כח, ובאופן טבעי לא נמצא שם נשים רבות...

אני מלמד לעסות דרך ותוך שימוש בתנועת כל הגוף... אופי זה של עבודה מאפשר לי ל'הכניס' כח לתוך המגע ולאמץ פחות משמעותית את הידיים.

עבודה נעימה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אוסיף ואומר

יובל
    23/10/2007

שאת אחד העיסויים הטובים והמשמעותיים ביותר שקיבלתי המטפלת הייתה 1.55 ס"מ על 45 קילו ביום טוב אחרי ארוחה מלאה :-)

דבר נוסף - הקונספט שצריך כוח, ושטיפול חזק הוא הנכון הוא בעיני שורש התפישה הזאת, והשורש הזה, בעיני, מוטעה.

הטיפול צריך להיות מותאם למטופל, ולאו דווקא חזק. בנוסף, הרבה פעמים אנשים מבקשים חזק, אך למעשה צריכים דווקא את ההחלקה העדינה על השריר.

התפקיד של מטפל הוא לדעת מה המטופל צריך, ובהתאם לווסת את העוצמה. בעבודה נכונה עם גוף - כל אחד יכול לדעת להתאים את העוצמה הנכונה למטופל.

אגב - התופעה הזאת קיימת גם לצד ההפוך - לגברים יעשו בדר"כ טיפול חזק (ככל שהגבר יותר מסיבי כך חזק יותר) ולאישה טיפול עדין ומלטף. שוב, גם כאן - אין לזה למעשה סיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו