מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגב התחתוןגבריאל04/05/2010
אני סובלת לפעמים מכאבים בגב התחתון והייתי רוצה לעשות עיסוי כדי להקל על זה. עשיתי בדיקות אצל אורטופד ועקרונית הכל בסדר אבל עדיין כואב. העניין הוא שאני חוששת שאיזה מעסה לא מקצועי יגע בי. איך אני יכולה לדעת האם מעסה זה או אחר הוא באמת מקצועי? יש תעודות מיוחדות הסמכות או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת פל"א
סהר צור04/05/2010שלום גבריאל
החשש שלך ממטפל לא מקצועי אכן מובן. בהעדר חוק המסדיר את תחום הרפואה המשלימה אכן שוק זה פרוץ וישנם אנשים שלא הוכשרו כיאות או בכלל ואף עלולים להזיק לפונים אליהם.
עם זאת גבריאל. בתי הספר ומכללות הלימוד המכשירים מטפלים ברפואה משלימה לרבות עיסוי רפואי הינם מקצועיות ביותר והיקף הלימודים ושעות התירגול הינם מהמתקדמים בעולם המערבי.
למרות הנ"ל חשוב לי להבהיר לך שהדרך היעילה ביותר למצוא מטפל טוב הינה להתייעץ עם אנשים ומכרים ולהגיע למטפל שהקרובים אלייך טופלו על ידוי ויש המלצות חמות המעידות על איכות הטיפול.
מה שנקרא תקשורת פה לאוזן-פל"א.
שיהיה בהצלחה במציאת מטפל. אם את מעוניינת בהמלצות את מוזמנת לפנות אליי למייל.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)