מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גאבי גב עליון ...דחוףנונו02/11/2007
אני סובלת מתפיסת שרירים גבר 6 ימים שנגרם כתוצאה מהחזקת דברים כבדים (עבודה בבית) זה גורם לקושי בנשימה..אני ניסי מסגים בשמן זית..משחה וכדורים שמפחיתים כאב..לא עזר...מה אני יכולה לעשות? אני עובדת כמורה ..אני לא עבדתי יומיים..אני לא יכולה לא לעבוד כל הזמן..אני גם מתאמנת לשחרר שרירים ..ז"א תנועות בידים..מתיחת גב וכל מיני..שום דבר לא עוזר..הכאב נוראי וכאשני אוכלת אני מתעייפנ...הכאב לפעמים גם בצוואר מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עיון
טל זיו03/11/2007מתאורך ניתן להבין שכאביך אינם משתנים כבר מספר ימים... זה מצריך בדיקה מעמיקה.
האם נבדקת אצל אורטופד?
זאת הבדיקה הראשונה שצריך לבצע כדי לשלול פתולוגיות עצביות.
לאחר שיהיו ממצאים אפשר יהיה טוב יותר להמליץ על דרך טיפול.
אשמח לקבל עדכון על תוצאות הבדיקות...
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
נונו04/11/2007עשיתי בדיקה אצל רופא רגיל..היום דווקא חזרתי הוא שינה לי את התרופה לאתופן ..מה זה פתולוגות עצבית?? מה הסיפטומים שלה? אני לא סובל מכאבי גב בכלל רק אחרי ניתוח קיסרי שזה נורמלי ועכשיו כי החזקתי את המיקרו והתנור אולי התנועה היתה לא נכונה לגוף
אני קראתי שתפיסת שרירים חולפת אחרי שבוע או שניים
אתה לא חושב שרופא משפחה לא היה מבחין במשהו לא בסדר?? אני גם משתמשת בוולטרין..האם המשחה הזו גורמת לחום באזור הנפגע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
טל זיו05/11/2007פתולוגיה עצבית מתקשרת לכל פגיעה בהולכה החשמלית במערכת העצבים.
כלאמר - כל מצב בו ישנו לחץ על עצב מסויים יגרום לו ל'צעוק' ובאופן ישיר יגרום לכאב שביטויו יהיה בירידה ביכולת השרירים הסמוכים לו או הנמצאים במסלולו.
לכן כשיש כאבי שרירים צריך לבדוק גם את המרכיב העצבי לפני שמחליטים על דרך הטיפול.
תפיסת שרירים עוברת לאחר מספר ימים - אם הבעיה היא שרירית.
אם הבעיה היא עצבית זה יכול לקחת שבועות, חודשים או שנים - תלוי בפתולוגיה.....
רופא משפחה לא בהכרח יכול לאבחן מצב שרירים.
וולטרן יכול להקל והוא לא אמור לגרום לחום מקומי, אך פעילותו על הדלקת יכולה בהחלט לגרום לחימום כחלק מתהליך הריפוי.
כדאי לגשת למעסה טוב המומחה בתחום האורטופדיה על מנת שיאבחן ויטפל כראוי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)