שאלה שקשורה לכאבי צוואר וכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שקשורה לכאבי צוואר וכתפיים
    רונית אשטמקר
    25/06/2010

שלום לכם בעלי בן 31 והוא סובל בזמן האחרון מכאבי צוואר ובכתפיים נורא חזקים הוא היה אצל הרופא וכמובן קיבל כדורים להרגעה.הוא לא מעוניין לקחת את זה למשך שנים.הוא הולך פעמיים בשבוע לעיסוי בגב כלומר מזסיטית מומחית הוא בסדר למשך חצי שעה והכאב חוזר שוב הוא משתמש בכרית החמה להרגיע את המקום.הכאב לא עובר והאם זה קשור שיש לי שער ארוך?וגם אני עובד בישיבה כל היום האם זה גם משפיע?האם אפשר לעשות משהו בקשר לכאבים?או שאני צריך להסתפר בגלל זה וזה יעזור המון
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יתכן שמספר גורמים מעורבים

סהר צור
    26/06/2010

ראשית כאדם אשר נמצא רוב היום בישיבה במקום העבודה ישנם מספר כללים שחשוב ליישם מבחינה ארגונומית על מנת למנוע מצבים כמו שאתה מצוי בהם.

אני ממליץ להתעדכן בפורום ארגונומיה וסביבת עבודה.

לגבי טיפול ראוי. ישנם מטפלים רבים וההסמכות רבות ומגוונות. ישנה שיטת טיפול יעילה מאוד שנקראת trigger point therapy - עיסוי נק' מעוררות כאב. זוהי שיטה שמתמקדת בניטרול הנק' שנמצאות בצמתים העצביים בשריר ולרוב יש לטיפול השפעה ארוכת טווח ונדרשים באופן יחסי פחות טיפולים משיטות אחרות על מנת להשיג יעילות והטבה.

כמו כן האם אתה פעיל גופנית? חיזוק של חגורת הכתפיים רצוי בהחלט.

לשיער הארוך כמובן אין שום קשר אלא אם תאמר לי שקשורות לקצוותיו משקולות..

אם יש שאלות נוספות נשמח לעזור.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו