לחץ בגב - קצת דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בגב - קצת דחוף
    פרנק
    11/07/2010

שלום רב,

לפני כשבוע וחצי התחלתי לחוש כאב במרכז הגב (לא בגב התחתון) בזמן ישיבה. הכאב הוא די חלש וניתן לתאר אותו כלחץ טורדני במרכז הגב. הלחץ קיים בעיקר בזמן ישיבה ואינו מתגבר או אפילו מורגש בזמן עמידה או בזמן פעילות פיזית (ביום שישי צללתי וסחבתי על הגב בלון חמצן, כמעט ולא הרגשתי את הלחץ). הפעם הראשונה שהרגשתי בו היה בזמן נהיגה ובהתחלה חשבתי שיש משהו בולט במושב (חשבתי שהתיאור יכול לסייע בהבנת סוג התחושה) אך התחושה חזרה גם בזמן ישיבה על כיסא. חשוב לי לציין שאת מרבית יום העבודה אני מבלה בישיבה מול מחשב.

הבעיה שלי היא שבעוד שלושה ימים אני טס למזרח לטיול של חודש ולא הצלחתי לקבוע תור לאורטופד שיאבחן את הבעיה. כאמור, כרגע הבעיה לא כ"כ חמורה אלא יותר מציקה, אני תוהה אם הבעיה עלולה להחמיר לאחר טיסה של 11 שעות ונסיעות ממושכות באוטובוסים..
    שאלתי מחולקת לשתיים: 1. האם יש לכם מושג לגבי סוג הבעיה? 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני טס? לא הייתי רוצה להתקע במזרח עם כאבי גב שיהרסו לי את הטיול.

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בגב - קצת דחוף

הוספת תגובה

• מומלץ עיסוי רפואי

שימי בק
    13/07/2010

שלום פרנק,
    יתכן מאוד והכאב אותו אתה חש נובע מעומס מקומי, עומס דחיסתי, על הגב האמצעי. מכיוון שהכאב מופיע לרוב בזמן ישיבה יש לבחון את צורת הישיבה שלך. המלצתי היא לפנות לעיסוי רפואי שכן עיסוי יכול לשחרר את השרירים המכווצים בסביבה הכואבת ועל המעסה להמליץ לך על תרגילי חיזוק ומתיחה מתאימים, שכן כאב זה אכן יכול להחמיר לאחר טיסה ארוכה ונסיעות ממושכות בישיבה.
    תעשה חיים בטיול!
    רפואה שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו