כאבי גב וברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב וברכיים
    אביטל
    14/08/2010

אני בת 25
    יש לי פלטפוס ברגליים ועקמת, שלפי אורטופד שבדק אותי בגיל צעיר היא מזערית , מלבד העקמת יש לי קשת בגב. אני כבר הרבה שנים סובלת מכאבי גב, בשנה האחרונה בעקבות עבודה במלצרות הכאבים התגברו- יש לי כאבים בברך ימין, כאבים בגב התחתון בנקודה של הקשת והכאב המשמעותי ביותר הוא כאשר אני מתכופפת למטה ולכיוון צד שמאל יש לי כאב דוקר וחזק מאוד שמקרין מאזור ברך ימין עד לקצה העליון של הגב התחתון.

מה אפשר לעשות כעת? איך אוכל למנוע כאבי גב ובעיות יותר משמעותיות בגב בעתיד, בגיל מבוגר יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב וברכיים

הוספת תגובה

• רפואה מונעת

סהר צור
    15/08/2010

שלום אביטל

מה שעלייך לעשות הוא פעילות גופנית שתאזן בין הצד החזק לחלש בגופך. חיזוק הצד החלש ומתיחות לצד החזק.

כמו כן עיסוי רפואי יכול להקל עלייך מאוד ולמנוע התפתחות כאבים כתוצאה מהעומסים שנוצרים בעקבות העקמות שלך.

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רולפינג - אינטגרציה מבנית

אייל ארליך
    23/08/2010

שלום לך

הייתי רוצה להמליץ מנסיון אישי מוצלח מאוד לברר פרטים על שיטה בשם רולפינג וליצור קשר עם מטפל/ת באזור מגורייך.

יתרונה הגדול שיטת רולפינג הוא בכך שהטיפולים "מחנכים" את הגוף ומלמדים אותו לרפא את עצמו.

השיטה מבוססת על עשרה מפגשים טיפוליים בהם המטפל והמטופל עובדים ביחד. המטפל מעסה והמטופל מניע את איבריו בזמן העיסוי כדי לאפשר עבודה עמוקה יותר על הרקמות.

חלק מהתועלות של הטיפול הם יציבה נכונה יותר, שיפור בתהליך העיכול, תפקוד מוחי ונוירולוגי מוגבר, תנועת שרירים ומפרקים חופשית יותר, מודעות טובה יותר לגוף, שינה טובה יותר והפחתה בלחץ הגופני והנפשי. כמו כן, תוצאות העבודה הם בד"כ לטווח ארוך מאוד ומדי פעם אפשר להגיע לטיפולי תחזוק, כך שהדבר בהחלט מתאים למישהו שדואג לבריאות הכללית שלו במשך הזמן.

מקווה שעזרתי,

אייל ארליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו