מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייקרןמ13/11/2007
אני סובלת מכאבי גם תחתון מאז שאני מכירה את עצמי,אני בת 26 מטר 83.
בשנה האחרונה התחלתי לעבוד בתור סייעת בגן ילדים,אחרי יום עבודה הגב התחתון שלי גמור.
ואתמול (יום שלישי)הגעתי למצב שעמדתי רוב היום ובשעה 9 בערב כשהתיישבתי והתקופפתי כלפי מטה לא יכולתי מה אפשר לעשות אני ממש סובלת.
אני לפעמים קמה עם כאבי גב,במצבים שאני מנסה להרדם על הבטן ואחרי כמה שניות להסתובב לצד הגב שלי צועק הצילו.
עזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
טל זיו13/11/2007הי קרן
ניכר שמדובר בבעיית שרירים /רצועות/עצבוב קלאסית המתאימה גם לגובהך וגם לאופי עבודתך.
האם את ישנה על מזרון טוב ועם כרית מתאימה? האם את זקוקה למדרסים? האם את מבצעת פעילות גופנית כלשהיא? האם תזונתך טובה וכו'...
האם יש לך הסטוריה של פגיעה בעמוד השידרה?
אלה מסוג השאלות שחסרות לי על מנת לאבחן במידת האפשר דרך הפורום.
איבחון תנועתי נכון עם טיפול בעיסוי או במגע אחר יסייעו מאד.
את גם צריכה לקבל הדרכה בנוגע ליציבתך ולהתחיל לבצע תרגילים שיקלו על כאבי הגב וישפרו את תנועתך היומיומית.
באם תבחרי את מוזמנת לפנות אלי דרך המייל האישי שלי.
[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ17/11/2007.האם את ישנה על מזרון טוב ועם כרית מתאימה? נראה לי שמזרון לא טוב,ואני ישנה עם 2 כריות
האם את זקוקה למדרסים? אף פעם לא בדקתי את הנושא
האם את מבצעת פעילות גופנית כלשהיא? לא לא לא
האם תזונתך טובה וכו'...? מה זה תזונה טובה
האם יש לך הסטוריה של פגיעה בעמוד השידרה? לא.
לגבי התזונה אני עכשיו עושה ניקוי כבד ע"י תזונה שלא כוללת קמח לבן וסוכר הכל מלא והרבה ירקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טל זיו18/11/2007הי
ניכר שיש קשר סביר בין כאביך להתנהלותך היומיומית.
אנא גשי לאיבחון מקצועי אצל מטפל העוסק גם בשיקום שרירים והיכול לייעץ גם לשינויי התנהגות יומיומיים ובהמשך לשאלותי.....
כשיש כאבי שרירים קשה לבצע שינויים אחרים בתפקוד הגוף עד להפגתם.
בהצלחה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ18/11/2007רופא כזה זה אורטופד? או שיש רופא אחר אם כן איך נקראת ההיתמחות שלו כי אני צריכה לקבוע פגישה דרך כללית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
טל זיו19/11/2007הי קרןמ
התכוונתי לפיזיתרפיסט...מעסה רפואי... לא לאוטופד.
האורטופדים אינם מבצעים טיפולי מגע ומנואליה וגם האיבחון הוא שונה.
פני אל מתי קרפ באחד מסניפי הכללית באזור רמת גן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן28/05/2008לפני כמה חודשים המלצת לי על מתי קרפ צלצלתי היום לכללית לקבוע פגישה ולא מצאו את השם שלו. מה ההתמחות שלו כדי שאני אוכל למצאו אותו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טל זיו30/05/2008הי קרן
זה האתר שלו.
פני אליו דרכו.
http://www.aromatty.com/
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)