כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    אופק
    08/09/2010

שלום רב

אני חייל שמשרת ביחידה קרבית, ועד לפני שלושה שבועות בדיוק לא היו לי בחיים בעיות גב כלשהן. באותו יום 19-8 הרמתי משקל רב (מדובר על "פצוע" עם משקל רב עליו ועלי), ולאחר מכן באותו יום התלחתי לחוש בכאבי גב תחתון, בעיקר כשאני מתכופף להרים משהו...(וגם מרגיש טיפה כאב אם נוגעים באיזור החוליות בגב..)
    מאז המשכתי להתאמן כרגיל אבל אני עדיין חשב בדיוק באותם כאבים, וגישות לרופא אצלנו דיי איטית לכן אני פונה אלייך.

האם מדובר פה במשהו רציני שצורך הפסקה מיידית בפעילות גופנית, או שמודבר במשהו שרק הזמן יעשה את שלו? (אם זה עוזר אני מסוגל לרוץ חופשי עם משקל על הגב בלי שום תחושת כאב...
    הכאב עצמו קורה רק בעת כיפוף הגב\תנועות כאלה ואחרות).

אשמח מאוד אם תעזרי לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• איתות

סהר צור
    13/09/2010

שלום אופק

כאב הוא לרוב איתות לבעיה כל שהיא. ההמלצה הראשונית היא כמובן להפסיק את הפעילות - לא להתאמן מספר ימים עד אשר תגיע לרופא או שהכאב יפסיק לחלוטין.

רפואה שלמה

סהר צור- מטפל בדיקור ועיסוי רפואי בשיטת טריגר פוינטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי היה סיפור דומה ויצאתי מזה

יעל
    27/12/2010

היום אני כבר כמה שנים טובות אחרי גיל צבא, אבל השתחררתי מאוחר בגלל תפקיד מיוחד וקשה מאד, מאמץ יומיומי שאחרי ארבע שנים לא יכולתי לסבול. התחלתי עם בעיות עיכול, הידבקות מחזורית בצינון/שפעות מזדמנות ואז התחילו בעיות פיזיות, בלט בדיסק והייתי מרותקת למיטה (ולבסיס...) שבועות.

הגעתי לטיפולי שיאצו ודיקור סיני ואחרי המון תרופות, נסיונות, אכזבות וכאבים קיבלתי סוף סוף שקט. אני יכולה להמליץ בחום על מטפל בשם עוז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו