מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלתעדי27/11/2007
אני כ"כ חסרת אונים..
כבר שש שנים אני סובלת מפריצת דיסק L5 S1 בנובמבר הייתי מעורבת בתאונת דרכים שבה קיבלתי מכה חזקה בגב תחתון
מאז אינני יכולה לשבת ואני סובלת מכאבי תופת בשתי הרגליים ולא רק בצד שמאל כמו בדרך כלל
ניגשתי לבדיקת סיטי ולא נראית שום פריצה חדשה ולא החמרה בפריצה הישנה אך הכאבים לא מרפים ומשככי הכאבים לא עוזרים
האורתופד שלי הפנה אותי לרופא מנתח לשקול ניתוח אך שהגעתי אליו לאחר בדיקה הוא טוען שהכאב שלי מפוזר מדי ולכן זה לא הגיוני -הדגש- שזה כאבים של פריצת הדיסק -סדגש- ומשם הופניתי לראומטולוג לחשש של דלקת פרקים
אינני רואה בזה שום היגיון
אנא, עיזרו לי אני מתוסכלת וכואבת
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכלת
טל זיו28/11/2007שלום עדי
ניכר שיש כיווץ והחזקה מערכתית של שרירים באיזור הגב התחתון.
האם עברת טיפולי פיזיותרפיה או טיפול כלשהוא במגע?
בהתחשב בממצאים שתיארת הייתי ממליץ לך לפנות למעסה מוסמך שהתמחותו בכאבים ובבעיות אורטופדיות ולקבל איבחון וטיפול שיקלו על כאביך.
יש נטיה טבעית לגופנו לנטרל ולקבע את פעילות הגוף על מנת למנוע נזקים נוספים כתוצאה מתנועה.
הקיבוע והניטרול הם של שרירי הגוף - שחרור נכון שלהם יוביל להחזקה וניטרול פחותים יותר, מה שיוביל לירידה בכאבים ולשיפור התנועה.
המלצתי היא בכפוף לפתולוגיות ובהתחשב בכך שאינני יודע פרטים רבים על המקרה.
אשמח להמשיך ולסייע.
את מוזמנת לפנות אלי גם דרך המייל [email protected]
בהצלחה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)