כאבים בעורף לאחר שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעורף לאחר שינה
    רוני
    06/11/2010

שלום רב,
    לפני כשבועיים בערך נתפס לי הצוואר ואיזור השכמות לאחר שניסיתי לתקן מנורה ונשארתי במצב מתוח של הצוואר והכתפיים לאורך מספר דקות.
    מיד לאחר סיום הפעולה הרגשתי כאבים עזים ולא מוכרים באיזור העורף ואף המעלה הראש מאחור.
    יום לאחר מכן קיבלתי טיפול שיאצו עם כוסות רוח ודיקור. הטיפול עזר והקל על תחושת הנוקשות. להפתעתי במשך הימים הבאים אני מתעוררת (כל בוקר בלי יוצא מן הכלל) עם כאבים ונוקשות בעורף ולפעמים בשכמות.
    כולם אומרים לי שזה קשור לכרית או למזרון, אבל הדברים אלו לא הופיעו לי לפני המקרה עם המנורה.
    הדבר המוזר הוא שבמהלך היום הנוקשות משתחררת ובסוף היום אני חופשיה לגמרי ולצערי הכל חוזר מהתחלה בבוקר.
    האם יש קשר לכרית ולמזרון או שמדובר בטראומה שנגרמה לאיזור?
    אשמח לכל תגובה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעורף לאחר שינה

הוספת תגובה

• כאבים בעורף לאחר שינה - תגובה

סהר צור
    06/11/2010

שלום רוני

יתכן קשר בין הטראומה שחווית לכאב שתוקף אותך כעת. יכול להיות שגם הכרית אינה תומכת בצורה נאותה בצוואר ולכן שרירי הצוואר והשכמות נוקשים וכאובים.

פחות נראה שיש קשר למזרון.

ההמלצה היא לתרגל חיזוק ושיחרור של שרירי חגורת הכתפיים.

ובוודאי לגשת למטפל שיסייע בשבירת מעגל הכאב ושיקום האזור הכאוב.

רפואה שלמה

סהר צור- מטפל בדיקור ועיסוי רפואי בשיטת טריגר פוינטס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו