ספא ולחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספא ולחץ דם
    מישהי
    17/12/2007

אני עושה לאמא שלי הפתעה ולוקחת אותה ליום מפנק בספא, הנקודה העיקרית שיש לאמא שלי לחץ דם גבוהה שמטופל בכדורים והיא יחסית מאוזנת, איזה עיסוי הכי מתאים לה ממגיוון העיסוים שיש בספא? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספא ולחץ דם

הוספת תגובה

• תשובה

עוז
    17/12/2007

שלום,
    אני מטפל בעיסוי שוודי ולדעתי מאחר ואמך מאוזנת תרופתית אין שום מניעה לקבל את כל סוגיי העיסויים לרבות העיסויים הנפוצים בספאים כגון עיסוי שוודי,עיסוי תאילנדי,עיסוי משולב,עיסוי הוליסטי...להפך אם היא סובלת מכאבי ראש(לעתים כשיש לחץ דם גבוה יש כאבי ראש) עיסוי פנים וקרקפת יכול רק לעשות לה טוב...
    כל הכבוד על המחשבה וההשקעה לאמך!!!
    נ.ב.אשמח אם תספר איך היה והאם נהנתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן ולא

יובל
    19/12/2007

השאלה היא על איזה לחץ דם מדובר ואילו כדורים.

מכיוון ועיסוי מגביר זרימת דם ובאופן כללי משנה את המאזן של חומרים בגוף, אם מדובר על לחץ דם גבוהה אבל סביר שמטופל בכדור ליום, נניח, זה סביר.

אבל אם מדובר בלחץ דם ממש גבוה, שמטופל בכמה כדורים או שיטות, כולל כדורים למניעת קרישה וכדומה - אני הייתי בודק טוב מי המטפל בספא ומתייעץ עם רופא שגם מבין בעיסוי.

מבחינת סוגי עיסויים - לא כל עיסוי דומה למשנהו. עיסוי שבדי ימריץ דם, לדוגמא, מה שלא כל כך טוב לאדם עם לחץ דם גבוה.

גם מבחינת כאבי הראש - צריך לבדוק מהיכן נובעים. אם נובעים למשל מזרימת דם מוגברת לאיזור הראש, עיסוי קרקפת דווקא לדעתי עלול לגרום לזרימה חזקה יותר.

בכל מקרה - אני הייתי מתייעץ עם רופא, ועדיף אחד שמכיר את אמא שלך (ואינשאללה גם מבין בעיסוי והשפעותיו :-) )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת

עוז
    22/12/2007

טל אפשר לשמוע את חוות דעתך בעניין<? האם קיימת תשובה חד משמעית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספא ולחץ דם

טל זיו
    22/12/2007

במצב של לחץ דם גבוה המאוזן בכדורים, אין מניעה לקבל כל עיסוי שהוא כל עוד הוא לא כולל טפיחות ו/או כל תנועה/פעולה המעלים את לחץ הדם.

במידה ויש קצב לב לא סדיר - לא מעסים כלל.
    במידה ויש קצב לב לא סדיר ולחץ דם גבוה המאוזן בכדורים - לא מעסים כלל.

כדאי לבקש בהזמנת הטיפול בספא טיפול שאינו ממריץ.
    אני מאחל לאימך הנאה בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו