מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסאג שבדידינה21/02/2011
שלום,
אתמול עשיתי מסאג שבדי במכון מוכר.
היום בעבודה אמרו לי שאסור שיגעו בצוואר כי זה יכול לגרום לשיתוק או לבעיות הורמונליות.
והיום אחכ הסתכלתי באינטרנט וראיתי על אישה בת 36 שבעקבות עיסוי צוואר וקרקפת נקרע לה עורק בצוואר וגרם לה לקריש דם ו וחסם לה חלק משמעותי באספקת הדם למוח.
והיא עברה ניתוח.
כאב לה באותו הרגע לשעה או שעתיים ואחרי זה היא שכחה מזה ורק אחרי מספר ימים כאב לה שוב כשהייתה במכון כושר ופגע לה גם בראיה.
אני רוצה לומר שמהרגע שקראתי את זה גם לי התחיל לכאוב הראש. ואני חוששת שאולי קרה לי משהו.
כי לקראת סוף המסאג אז גם לי עשו בצוואר מסאג ביחד עם הגב העליון.
אני רוצה לציין שאני רזה מאוד ואני בת 36.
אני ממש מפחדת ולכן שאלותי הן:
1. האם היה חייב לכאוב לי ממש חזק בשביל שיקרה קרע? כי זה לא היה לי נוח התנוחה הזו אצל המסאציזתית.
2. כשאומרים מספר ימים שיש תופעות אז לכמה ימים מקסימום מתכוונים?
3. האם כדאי לעשות בדיקת סיטי ומתי?
4. אחרי כמה זמן אפשר לדעת אם יש בעיה בעורק?
5. לפני כן לא היה תפוס לי כלום ופתאום הצוואר או הגב העליון קצת תפוסים. האם זה קשור לעורק?
בבקשה, בבקשה תענו לי.
תודה מראש דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסאג שבדי - תגובה
סהר צור22/02/2011שלום דינה
הסבירות לנזק מעיסוי שוודי נמוכה מאוד מאוד מאוד.
אם היית במקום מסודר ומוכר אז אני מניח שהמטפלים שם מוסמכים ומנוסים בעבודתם.
התחושות שאת מתארת סבירות לאחר עיסוי. ראקציה לאחר טיפול יכולה להימשך יומיים שלושה לכל היותר. אני מניח שמה שקראת הסעיר אותך אך הסיכוי שדבר כזה יקרה הוא נדיר ביותר.
את יכולה להיות רגועה. אם בכל זאת אינך שקטה את תמיד יכולה לפנות לרופא המשפחה שישקיט דאגותייך.
רפואה שלמה
סהר צור - מטפל בדיקור ועיסוי בשיטת טריגר פוינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסאג שבדי - תגובה - תגובה
שימי בק24/02/2011שלום דינה
אני רוצה לחזק את תשובתו של סהר ולומר לך הסירי דאגה מלבך מתבצעים אלפי טיפולים בעיסוי שוודי והוא נחשב למאוד בטוח.
תהני מהתחושה שאת מרגישה את גופך ומודעת לו זו בין השאר מטרת הטיפול.
ובכל זאת אם עדיין ישנו כאב אחרי יומיים שלושה פני לרופא המשפחה שלך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)