אולי הגרורה אינה של סרטן שד?

מנהל הפורום

פרופסור גיל בר-סלע
פרופסור גיל בר-סלע
פרופ משה פרנקל
פרופ משה פרנקל
לקביעת תור אצל פרופ משה פרנקל ללא פרסום בפורום
 
  • אולי הגרורה אינה של סרטן שד?
    Mg
    31/01/2018

    סרטן שד 3 שנים. כריתה דו"צ כולל בלוטות.כימו.קרינה.ארומזין.לפני שנה פט עם פיזור בכל העצמות שהוחלט לאחר ביאופסיה שאינן גרורות.פט אחרון לפני חודש קליטה ליטית ב-L1.סמנים c-15-3  תוצאה 77.8

    נאמר שלא ניתן לבצע ביאופסיה בגלל המיקום. על סמך המימצאים הוחלט על טיפול Palbociclib וגם Faslodex. וגם Xgev.

    השאלות:מאחר ולא בוצעה ביאופסיה אולי הגרורה אינה של סרטן שד? או אולי מחלה חדשה?או אולי כמו לפני שנה שינוי בצורת העצם?

    ואם בכל זאת טיפול לפי ניסיון קודם .האם זהו פרוטוקול  הטיפול הכי טוב?

    האם יש טיפולים אחרים?

    האם יש מקום שיש בו מחט מספיק ארוכה להיצוע ביאופסיה.

    תודה  


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • סרטן השד

    ד''ר גיל בר-סלע
    31/01/2018

    ביצוע ביופסיה מהעצם הוא לא תמיד אפשרי ולעיתים כרוך בסיכון מוגבר לסיבוכים. אני מניח שבנסיבות שנוצרו הוחלט להתייחס לסרטן שד שהחמיר תחת טיפול הורמוני ושנתוני הגידול לא השתנו. בנסיבות האלו הטיפול שהוצע נראה המתאים ביותר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • גרורות של סרטן שד

    Mg
    01/02/2018

    תודה רבה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


